• Anonym (inget val)
    Äldre 18 Aug 10:30
    91035 visningar
    570 svar
    570
    91035

    Jag måste sälja min kropp

    Först vill jag klargöra att jag INTE vill ha tips om hur eller var man kan marknadsföra sig för att sälja sin kropp. Så inget sådant får förekomma i denna tråd.
    Jag vill heller inte ha förslag från män som vill köpa.

    Jag är en ensamstående mamma, har inget jobb, ingen A-kassa och socialen vill inte hjälpa mig.
    Min familj är fattig och kan inte hjälpa mig dem heller.
    Så nu står jag inför det svåraste jag någonsin gjort.
    För att jag och mina barn ska kunna ha tak över våra huvuden och mat på bordet ska jag nu börja sälja min kropp. Till vem är mindre viktigt. Jag har lagt ut lite krokar och hoppas snart få tag i män som kan tänka sig betala för sex med mig.


    Vad jag vill veta och vad jag vill ha svar på är detta:


    Ni som sålt sex, hur lever man med sitt eget samvete?
    Kan man ha ett vanligt liv trots att man väljer att prostituera sig?
    Hur farligt är det?


    Jag har inget val, snart kommer jag bli vräkt eftersom jag ligger efter med två hyror.

    Dela gärna med er av era erfarenheter.
    Men följ forumreglerna snälla, vill inte att tråden stängs.


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-08-18 22:10
    Många svar har kommit till min tråd på kort tid, det är jag tacksam för.

    Alla som tror att jag har bestämt mig redan, ni har fel.
    Bara för att jag vill prata med en som har erfarenhet så innebär det inte att jag kommer ta steget ut, jag har fortfarande saker att fundera över.

    Ska ringa soc imorgon också (igen) och prata med dem mera, ska till AF och ligga på mera om jobb.

    Tack för alla som engarerat sig i min situation, oavsett vad ni haft för åsikt.
    Tro inte att jag inte läst och tagit till mig allt ni skrivit, för det har jag.

    Nu ska jag sova på saken, ruska om myndigheterna imorgon och vara med mina underbara ungar.

    Tack till er alla, jag återkommer med uppdatering om några dagar om någon vill veta hur det gick sen.
  • Svar på tråden Jag måste sälja min kropp
  • blackp­uma
    Äldre 1 Sep 00:28
    PAAC skrev 2010-08-31 22:49:51 följande:
    Nej det kommer det inte. Det kommer fortfarande finnas dem som tillhandahåller svarta/olagliga tjänster och sådana som köper svart eftersom det är billigare. Dessa kommer inte hjälpas ett dugg av att det blir lagligt. Tror du de som inte gör det frivilligt kommer att kunna säga - Nej tack. Jag vill arbeta lagligt nu? Du förstår kanske inte vilka hot som ligger bakom för dessa människor... 

    Men seriöst. Jag var IRONISK.
    Tror du många män kommer se över vilka tjejer som bedriver sin verksamhet lagligt och vilka som inte gör det?Vem kommer det falla på att avgöra om tjejerna är här lagligt eller inte, om det gör det av tvång eller inte? Sen vet jag inte om vi ska börja dra upp det här med sjukdomar. Sexuell frigjordhet har vi testat och det slutade med att HIV började spridas lavinartat. Och vem ska det falla på att det används skydd? Vem ska betala när någon blir sjuk eller utsatt för våld? 

    Sen tycker jag som jag skrev i början att det ger en skev syn på kvinnokroppen om man hos vissa kan köpa den för några hundralappar. och NEJ, jag tycker inte det är jämförbart med ett vanligt arbete. och NEJ, jag anser inte att det är ett utbyte av tjänster och att "köpa en kropp" endast gäller trafficking. Sex är ingen mänsklig rättighet och vad ni inte ser är att om man hela tiden förflyttar gränser för vad som är okej så blir det en upptrappning och var slutar den? Jo, i trafficking och våld eftersom man måste tillhandahålla det som marknaden kräver. Om inte du knullar utan kondom så kommer det vara tvunget att finnas någon annan som gör det för att möta marknadens krav. Om inte du går med på rapesex så måste någon annan fylla den platsen för de som eftersöker den. 

    Naiva är vad ni är som är för och helt inkapabla att se konsekvenser av det ni förespråkar.  

    Sen undrar jag bara, VARFÖR behöver prostitution finnas? Vilka ska marknaden vara för? 

    I samma omfattning som nu eller kommer den svarta marknaden bara krympa till obefintlig storlek?

    Det som är det tragiska här är att förbudsivrare omyndighetsförklarar vuxna individer och försvarar lagar/mentalitet som bara förvärrar situationen.
    Ja vem ska betala … så som det är nu så är det säljarna som råkar illa ut, kunderna riskerar påföljder och samhället står för kostnaden, hur fungerar det tycker du? Bra?

    Skev syn på kroppen? Måhända att dom som säljer sex har vad du kallar en skev syn på sin kropp, Dock är det inte du som ska avgöra vilken syn folk ska ha på sig själva och eller jobba med/leva sina liv.
    Du är bara tröttsamt med ditt trafficking och våld, samtidigt som du är oft så det vislar om det.
    Detta handlar inte om tvång och slavhandel, detta handlar om vuxna fullt medvetna val vilket är rena motsatsen till det vad du yrar om.

    Du är så fast i ditt ”VÄRLDEN GÅR UNDER OCH HIMLEN FALLER NER” att du verkar missa det mest uppenbara, vad blir konsekvensen av att sluta jaga människor för deras egna val? Ett mer fridfullt och rik samhälle där folk behöver inte vara rädda att leva sina liv samt så får vi resurser till att ta hand om offer och deras förövare (riktiga brott) istället för att skapa offer och förövare där det inte finns några (bestraffa folk för brott som finns på papper endast)

    Jag förstår inte den sista frågan? Varför har folk behov som dom är viliga att betala pengar för?

  • ViceGu­y
    Äldre 1 Sep 00:51
    PAAC skrev 2010-08-31 22:59:07 följande:
    Kan man sätta ett pris på dig så kan man sätta ett pris på din dotter. Det verkar ju trots allt finnas en standard för vad "tjänsterna" kostar så då måste det ju innebära att alla kvinnors kroppar är värda lika mycket, eller? 

    Jag skulle aldrig acceptera att någon ansåg att min fitta för en timme var värd 2000 men det är precis det ni gör. Ni sätter ett pris på våra kroppar och visar för samhället att det är så här mycket en kvinna är värd och det gäller både för dig, din dotter och alla andra av kvinnligt kön.

    Att ha sex frivilligt utan betalning är inte alls samma sak som prostitution eftersom man inte sätter ett fast värde i pengar för det. Där har ni skillnaden!

    Och vad gäller våldtäkt så blir det i förlängningen samma sak. Vad ger man för ersättning till någon som blivit våldtagen analt? Ska man bygga det på vad det kostar att köpa tjänsten? Om du gör dig skyldig till skadegörelse så baseras böter och straff på kostnaden för det du förstörde, vad det kostar att återställa osv. Hur ska man isf bedöma våldtäkt eftersom det enligt er ska finnas gällande praxis på hur mycket det kostar med sexuella tjänster?

    Det jag hoppas att ni förstår är att det inte bara är er själva ni säljer när ni säljer era kroppar utan ni säljer alla kvinnors kroppar, till ett alldeles för jävla lågt pris.  
    Intressant att du verkar veta så mycket mer om prostitution än de som själva jobbar med det, tycker jag :)

    Skadestånd får du om du blir misshandlad, våldtagen eller skadad på något annat sätt av någon annan. Inte att förknippa med prostitution med andra ord.

    Men du kanske tycker det är fel att ge brottsoffer skadestånd, eftersom man inte kan "sätta ett pris på nån annans kropp".
    Forget Jesus. The stars died so that you could be here today. -Lawrence Krauss
  • Anonym (fd)
    Äldre 1 Sep 00:56
    Anonym (inget val) skrev 2010-08-23 16:41:49 följande:
    Detta blir mitt sista inlägg i tråden.

    Jag har inte bestämt mig, tankarna går fram och tillbaka och jag har hela helgen jagat lösningar på mitt problem.
    Har legat på soc idag och arbetsförmedligen. Hoppas på snabba resultat.

    Tack alla ni som kommit med råd.
    Ett särskilt tack till er som mailat mig på min anonyma mail. Era ord och hjälpande förslag värmer mig.

    Nu kommer jag inte kommentera mera i tråden.
    Jag ska försöka ta tag i det jag kan, rädda det som räddas kan ungefär.

    Tack till er alla!

    // TS 
    Kan vi inte få veta hur det har gått? Lyckades du betala hyran?
  • PAAC
    Äldre 1 Sep 09:36
    ViceGuy skrev 2010-09-01 00:51:31 följande:
    Intressant att du verkar veta så mycket mer om prostitution än de som själva jobbar med det, tycker jag :)

    Skadestånd får du om du blir misshandlad, våldtagen eller skadad på något annat sätt av någon annan. Inte att förknippa med prostitution med andra ord.

    Men du kanske tycker det är fel att ge brottsoffer skadestånd, eftersom man inte kan "sätta ett pris på nån annans kropp".
    Jag vet om en annan sida än vad de gör och det gör jag genom diverse uppdrag jag fått och nej, inte på kvinnojourer eller liknande utan jag får se hela kedjan helt enkelt. Bara för att man själv är prostituerad så behöver man inte känna till hela sanningen kring sitt yrke och framförallt så känner vissa uppenbarligen inte till de negativa konsekvenser som följer på just prostitution. Sen kanske ni ska börja läsa om alla de kvinnor som sålt sex men som knappat kan leva med sig själva numera, som försöker ta livet av sig av självförakt tex. Sen kan man tycka att de inte borde känna så eftersom de är vuxna ansvarskännande individer men faktum kvarstår att det händer, ganska ofta, och det är ett problem man inte kan bortse ifrån bara för att man är trött på gammal moral. Det finns en anledning till att tjejer ofta känner sig mer kränkta och mår sämre efter en våldtäkt än efter en misshandel och det är helt enkelt för att våldtäkt ligger på en annan nivå vad gäller integritet (och lägg nu märke till att jag INTE jämför våldtäkt med prostitution). Det är alltså skillnad på ett vanligt arbete och på att sälja sex (det var min poäng). 

    Kan någon någon gång bevisa att människor mår bra av att sälja sex (alla som är inblandade alltså) och att det inte längre förekommer mer hot, våld och sjukdomar än i andra samhällsgrupper så är jag beredd att ändra min åsikt men det jag ser i samhället omkring mig idag, både privat och i tjänst, gör att jag tänker fortsätta hålla hårt i mina åsikter. Och här hjälper det inte att ni (köpare?) och några tjejer som säljer sex och klarar det bra säger det utan jag vill se riktiga resultat. Jag vill att just den delen av det arbetet jag gör ska bli helt överflödigt.

    Sen kan man ju fråga sig vilket parti som skulle gå med på att arbeta fram den här frågan. Det är ganska tydligt vad man tycker om sexhandel överhuvudtaget i maktens korridorer med tanke på vad som hände de männen som köpte sex i en LO-lägenhet. Där har vi annars också ett bra exempel, hur den ena kommer tillbaka med två tjejer och liksom är stolt för att han köpt dom och att hans vän måste upp och ta den ena så han inte gjort av med pengar i onödan. Vad fan är dessa kvinnor för männen om inte handelsvaror?  
  • Anonym (Lyckl­ig Escort­)
    Äldre 1 Sep 09:46

    Jag är en Lycklig escort som jobbar fristående, jag blir inte tvingad till detta, jag har arbetat på div massage kliniker i köpenhamn, där synen på oss tjejer är helt annorlunda än här i "trångsynta" sverige, I danmark va det inte skamfyllt att säga att man sålde sex,,,

    Jag har eget företag och betalar skatt som alla andra på det jag tjänar, jag skriver även kvitto till kunden om denna önskar, jag skriver då tex 1 timmes massage,, Visst detta är inte så vanligt att folk gör,men det finns faktiskt folk som arbetar med detta under "bra" förhållande

    Det är jag som bestämmer om jag vill träffa kunden eller ej, jag har ett val att gå där ifrån INNAN jag stiger in i hans lgh, o det har hänt att jag vänt då det inte har kännts tryggt eller okej,, Man lär sig känna av folk väldigt fort, det är även jag som bestämmer vad jag erbjuder och jag erbjuder tex inte analt om de inte har bokat i förväg, de kan inte bara komma på mitt under sexet nu vill ja ha analt/ s/m eller ngt annat av mina "extra tjänster"

    Då merparten dvs typ 90% av alla mina kunder är ordentliga män med okej jobb och bostäder så betalar de för sig och respekterar mig och mina villkor...  Resterande 10% är även de trevliga men har kanske inte lika "hög status"

    Du hade blivit förvånad om du visste hur många "vanliga svenssons" som köper sex, då deras fruar inte längre vill... Då är det bra att det finns escorter/horor/glädjeflickor eller va man nu vill kalla oss

  • Anonym (Lyckl­ig Escort­)
    Äldre 1 Sep 09:50
    Anonym (girl) skrev 2010-08-31 23:42:02 följande:
    Skulle också behöva ett sånt jobb sidanom studierna. Har tänkt jättemycket på detta men vet inte vart jag ska vända mig, så fick jag syn på dina svar här och dig verkar man kunna snacka med om man får :)
    har du ngn mail adress? Eller vad undrar du?
  • PAAC
    Äldre 1 Sep 10:52
    Anonym (Lycklig Escort) skrev 2010-09-01 09:46:32 följande:
    Jag är en Lycklig escort som jobbar fristående, jag blir inte tvingad till detta, jag har arbetat på div massage kliniker i köpenhamn, där synen på oss tjejer är helt annorlunda än här i "trångsynta" sverige, I danmark va det inte skamfyllt att säga att man sålde sex,,,

    Jag har eget företag och betalar skatt som alla andra på det jag tjänar, jag skriver även kvitto till kunden om denna önskar, jag skriver då tex 1 timmes massage,, Visst detta är inte så vanligt att folk gör,men det finns faktiskt folk som arbetar med detta under "bra" förhållande

    Det är jag som bestämmer om jag vill träffa kunden eller ej, jag har ett val att gå där ifrån INNAN jag stiger in i hans lgh, o det har hänt att jag vänt då det inte har kännts tryggt eller okej,, Man lär sig känna av folk väldigt fort, det är även jag som bestämmer vad jag erbjuder och jag erbjuder tex inte analt om de inte har bokat i förväg, de kan inte bara komma på mitt under sexet nu vill ja ha analt/ s/m eller ngt annat av mina "extra tjänster"

    Då merparten dvs typ 90% av alla mina kunder är ordentliga män med okej jobb och bostäder så betalar de för sig och respekterar mig och mina villkor...  Resterande 10% är även de trevliga men har kanske inte lika "hög status"

    Du hade blivit förvånad om du visste hur många "vanliga svenssons" som köper sex, då deras fruar inte längre vill... Då är det bra att det finns escorter/horor/glädjeflickor eller va man nu vill kalla oss
    Om du läser igenom det jag skrivit så ja, jag vet att det finns de av er som klarar sig jättebra och men det finns också de som klarar sig sämre och till och med de som dör på kuppen. Det finns även många som gör det som ett snabbt sätt att tjäna pengar men som blir sjuka av det efteråt, ofta psykiskt. Jag har träffat så väldigt många som hamnat i svårigheter men även sådana som, precis som du, klarat sig jättebra. Problemet som jag ser det har jag tagit upp flertalet gånger i texten ovan och jag ser faktiskt ingen lösning på de problemen bara för att man skulle göra det lagligt och accepterat av samhället. 

    Sen kan man ju ifrågasätta varför de männen ska ha rätt till sex bara för att frugan lessnat? Kanske har det med mannen själv att göra och kanske kräver det lite jobb för att komma till rätta med problemet men lösningen som råder bot på allt ont lär väl aldrig vara att gå och köpa sig någon som går med på det som ens egen fru inte längre vill. Sex är ingen mänsklig rättighet och jag tycker synd om de fruar och barn som det gås bakom ryggen på, oavsett om det görs med betalning eller inte. Jag skulle isf hellre se att man satsar på familjerådgivning där par kan få lära sig att hitta tillbaka till varandra. Både kvinnor och män har sexdrift och det visar sig i undersökningar att den är ganska likvärdig. Hur kommer det sig då att det främst är män som köper sex? Folk är överlag jävligt lata nu för tiden och är något fel så orkar man liksom inte försöka lösa problemen utan tar hellre den lätta vägen ut. Men det här är ganska mycket ett sidospår i den här diskussionen och inte, som jag ser det, det verkliga problemet. 
  • Äldre 1 Sep 11:00

    Jag tror problemet här är att PAAC verkar leva under villfarelsen att om man förbjuder frivillig prostitution så försvinner både trafficking och våld som en följd av det.
    Sexköpslagen i såväl Sverige som många andra länder har redan med brutal klarhet visat att så inte är fallet. Det har nog aldrig funnits så många unga utländska tjejer på Malmskillnadsgatan som på senare år.

    Hur hjälper det trafficking-offren på Malmskillnadsgatan att frivillig prostitution är förbjuden? Det dom utsätts för är inte prostitution, så jag tror faktiskt inte dom bryr sig det minsta!
    Hur hjälper det en ung tjej som blir våldtagen att frivillig prostitution inte är lagligt? Inte särskilt mycket.

    Problemet i debatten handlar oftast om att folk har väldigt olika definition av ordet prostitution.
    För mig innebär det att sälja sex, för PAAC innebär det våldtäkt, droger och trafficking.
    Att tro att någon frisk människa förespråkar det PAAC tror är prostitution är så fruktansvärt naivt att det är skrämmande, men som tur är så är det inte så det är, även om PAAC vill få det till det.

    Att förbjuda prostitution hjälper inte dom som råkar illa ut, dom kommer att råka illa ut iaf. Lägg istället resurserna på att jaga hallickar, trafficking-kedjor och våldtäktsmän så kommer det att om än inte stoppa det så att iaf göra en skillnad. Dagens lagstiftning däremot gör ingenting för att hjälpa offren, sen får PAAC tro vad han vill om det.

  • Anonym (x)
    Äldre 1 Sep 20:06

    Fy.. stackare. hoppas det löser sig.

  • Anonym (Logga in 37)
    Äldre 14 Sep 00:54

    Hej!!T.S Hur har de gått för dig?säg inte att du börjat med de som du skrev i loggen?Om du behöver hjälp att få förslag på jobb så finns jag här.Hoppas innerligt att du får den hjälp du förtjänar för du verkar va en reko tjej..Skrev tidigare till dig men de kanske du har glömt bort,,ha de gott,,många kramar ska du ha:)

Svar på tråden Jag måste sälja min kropp