• Anonym (inget val)
    Äldre 18 Aug 10:30
    91176 visningar
    570 svar
    570
    91176

    Jag måste sälja min kropp

    Först vill jag klargöra att jag INTE vill ha tips om hur eller var man kan marknadsföra sig för att sälja sin kropp. Så inget sådant får förekomma i denna tråd.
    Jag vill heller inte ha förslag från män som vill köpa.

    Jag är en ensamstående mamma, har inget jobb, ingen A-kassa och socialen vill inte hjälpa mig.
    Min familj är fattig och kan inte hjälpa mig dem heller.
    Så nu står jag inför det svåraste jag någonsin gjort.
    För att jag och mina barn ska kunna ha tak över våra huvuden och mat på bordet ska jag nu börja sälja min kropp. Till vem är mindre viktigt. Jag har lagt ut lite krokar och hoppas snart få tag i män som kan tänka sig betala för sex med mig.


    Vad jag vill veta och vad jag vill ha svar på är detta:


    Ni som sålt sex, hur lever man med sitt eget samvete?
    Kan man ha ett vanligt liv trots att man väljer att prostituera sig?
    Hur farligt är det?


    Jag har inget val, snart kommer jag bli vräkt eftersom jag ligger efter med två hyror.

    Dela gärna med er av era erfarenheter.
    Men följ forumreglerna snälla, vill inte att tråden stängs.


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-08-18 22:10
    Många svar har kommit till min tråd på kort tid, det är jag tacksam för.

    Alla som tror att jag har bestämt mig redan, ni har fel.
    Bara för att jag vill prata med en som har erfarenhet så innebär det inte att jag kommer ta steget ut, jag har fortfarande saker att fundera över.

    Ska ringa soc imorgon också (igen) och prata med dem mera, ska till AF och ligga på mera om jobb.

    Tack för alla som engarerat sig i min situation, oavsett vad ni haft för åsikt.
    Tro inte att jag inte läst och tagit till mig allt ni skrivit, för det har jag.

    Nu ska jag sova på saken, ruska om myndigheterna imorgon och vara med mina underbara ungar.

    Tack till er alla, jag återkommer med uppdatering om några dagar om någon vill veta hur det gick sen.
  • Svar på tråden Jag måste sälja min kropp
  • Anonym (Skärp­ning!)
    Äldre 18 Aug 14:07
    #73

    Min man sitter i social- och fritidsnämnden i vår kommun och det är de som har det övergripande ansvaret vad gäller soc och DU KOMMER FÅ HJÄLP OM DU SÖKER! Är det akut ärende som i ditt fall så hjälper de dig direkt så länge du uppfyller de krav de kommer med, dvs, du ska söka jobb (om du inte har alkohol- eller drogproblem vilket du hävdar att du inte har). De kan kräva av dig att du ska flytta till ett billigare boende senare men såhär i första hand så kommer du aldrig behöva varken bo eller gå på gatan. 

    Det känns väldigt oansvarigt att dra till med så drastiska åtgärder som att börja sälja sex och gör du det och det kommer fram så är du utan ungarna sen och det är väl det du är mest rädd för i det här läget?

    För dig så är det bara att inse att du har klantat till det men ta ansvar för dina handlingar och göra ditt bästa för att ordna situationen till den bästa för både dig och dina barn (och här är inte prostitution rätt lösning!!!).  

  • Äldre 18 Aug 14:20
    #74

    pantburkar var en bra idé. speciellt nu med alla festivaler. T ex malmöfestivalen börjar på fredag. då är det MASSIVT med pantburkar överallt.

  • Anonym
    Äldre 18 Aug 14:46
    #75
    Hedebris skrev 2010-08-18 14:20:00 följande:
    pantburkar var en bra idé. speciellt nu med alla festivaler. T ex malmöfestivalen börjar på fredag. då är det MASSIVT med pantburkar överallt.
    Sådär 20000 burkar, riktigt snabbt...? Det lät lite väl optimistiskt. Det går nog att få ihop till mat med burkar och flaskor, men inte hyran.
  • Äldre 18 Aug 14:47
    #76
    Anonym skrev 2010-08-18 14:46:31 följande:
    Sådär 20000 burkar, riktigt snabbt...? Det lät lite väl optimistiskt. Det går nog att få ihop till mat med burkar och flaskor, men inte hyran.
    vet barn som får flera säckar med pantburkar där varje dag.
  • Anonym (Lyckl­ig Escort­)
    Äldre 18 Aug 14:54
    #77

    Tänkte även tipsa dig om att man kan sälja sina använda trosor, dels o skicka men även träffa killarna live o ta av de framför de.. man kan få sjukt bra betalt

  • Äldre 18 Aug 15:05
    #78
    Anonym skrev 2010-08-18 14:46:31 följande:
    Sådär 20000 burkar, riktigt snabbt...? Det lät lite väl optimistiskt. Det går nog att få ihop till mat med burkar och flaskor, men inte hyran.
    Du kanske kan ta hjälp av någon! Panta burkar är rätt oskyldigt och barn brukar tycka att det är rätt roligt att göra det.
    Behöver ju inte lägga fram det som "nu gör vi det här för att jag ska slippa sälja sex".

    Gör det till en lek/tävling för de...eller något...
  • Dizzyk­itty
    Äldre 18 Aug 15:06
    #79

    Och hur hjälper det dina barn om nåt händer dig?!Finns inget bra med sexbranschen.Men om du bor i en större stad vore väl en strippklubb bättre.Mycket tryggare iaf.Hoppas verkligen att du tänker om för det finns en VÄLDIGT stor chans att du råkar riktigt illa ut.

  • Anonym
    Äldre 18 Aug 15:30
    #80

    Näe ts gör som du vill själv och lyssna på dom som kan branchen, tipset med trosorna var ju bra. Själv visade jag fötterna för en fotfetischist en gång, totalt harmlöst i en park, han fotade dom, endast fötterna alltså, 5 min. Fick en 1000 lapp. Lättförtjänta pengar, fan så mycket enklare än att samla burkar. Den mest pantade iden hittills. Förnedring och förnedring men måste man välja mellan pest eller kolera så är nog sälja sex snäppet bättre än att samla burkar.

  • MammaM­ajs
    Äldre 18 Aug 15:35
    #81

    Jag hade istället ringt socialsekreteraren varje dag, gått på besök hos dem varje dag tills de hjälpt mig. Socialen är till för att hjälpa människor i ekonomisk nöd, om det inte är så att du borde haft pengar och lagt dem på annat än hyran måste de hjälpa dig. Har du haft pengar och lagt dem på annat bör de hjälpa dig ändå, ge dig inte KRÄV att de hjälper dig. Eller ta hjälp av någon som kan hjälpa dig att kräva det om du inte klarar eller orkar det själv (vän, förälder eller om du kan hitta ett juridiskt biträde som arbetar gratis) 

    Sälja min kropp hade jag inte gjort, det kommer att förfölja dig resten av livet på många sätt och dina barn med. Kommer det ut att de har en mamma som säljer sex kommer de snarare att komma ur askan i elden. Prostituerar du dig anser jag att du sviker dina barn inte hjälper dem.

  • ChoopC­hoopSo­ng
    Äldre 18 Aug 15:56
    #82
    Nu har jag inte läst hela tråden, men ni som skriver att TS är en dålig mamma som inte kan sköta sin ekonomi och att barnen inte skulle vilja ha sin mamma mer om de senare får veta att hon har prostituerat sig - trams!

    Ni har gått på det gamla hora-madonna-tugget - att en kvinna som en gång sålt sig, är en "fallen" kvinna för tid och evighet och att hon är en dålig mor. Så behöver det INTE vara, så läneg hon inte utsätter barnen för fara eller risk! Jag tycker INTE att TS ska sälja sig, men för guds skull, ge henne inte mer ångest och skuldkänslor än hon redan har!

    TS, jag skriver som flera andra: sök hellre jobb som telefonvärdinna. Du slipper träffa männen fysiskt och du slipper utsätta dig för risker! Sedan önskar jag dig lycka till och hoppas att allt löser sig för dig!
Svar på tråden Jag måste sälja min kropp