• Äldre 21 Aug 20:36
    27646 visningar
    106 svar
    106
    27646

    Dumpad av mitt livs kärlek - hur överlever man?

    Jag förstår att du har det jobbigt. Jag förstår verkligen om du mått dåligt under tiden och jag förstår på ett vis även honom för att han drog. jag kan inte och kommer nog aldrig att förstå att ine människor förstår att det är svårt att leva tillsammans även om man är jättekär och det klickar på massa punkter. Det är ju bara en del sedan ska man helt plötsaligt Bo med en människa man knappt känner och då kommer ju alla sidor fram. Har man då ingen ekonomi så är det för mig självklart att det inte funkar. Hur kommer det sig att man står utan inkomst alls och även har så lite som 6000kr? Det är väl helt självklart att han lånat av massa människor om han är utan inkomst och medel?! Han måste väl äta bo och tvätta sig som alla andra? Jag skulle aldrig våga lita på en person som ville flytta ihop med mig om denne inte kunde försörja sig. Det är ju klart att en person i den sitsen måste låtsas att det är bra. Flytta ihop och lyckas i en relation kan man bara om båda har bra fungerande liv utan varandra och vill vara ihop för att det blir ännu bättre då. Sedan fattar jag inte heller jhur man kan köpa en dator för 10000 det första man gör, det är väl att betala skulder och spara till en buffert som bör vara prio ett innan det är dags för dator och barn.

    jag tror att den här killen visst hade känslor för dig men nu står han på egna ben och vill roa sig eftersom ni hade det tungt. En sån person är inget att ha och se nu till att bygga upp dig själv ditt cv och ett kapital för att sedan möta ditt livs kärlek. Jag tror inte ens man kan veta efter två år om det ens är en kärlek man minns efter ett liv.

    Jag menar att vara snäll även om det inte låter så men bölrja i rätt ände tjejen! Vad tycker du är kul? Vad blir du glad av? Har du vänner? Kram från en tant som just nu är inne och nygift med livets säkert tionde kärlek! Och jag är lycklig nu även om jag varit mycket olycklig många gånger i livet så läker tiden sår det lovar jag!

  • Äldre 21 Aug 21:00
    #7

    Jag tror också att det är ekonomin. jag är en otroligt glad och sprallig människa men när det gäller pengar vill jag ha full koll och mår fysiskt dåligt för att inte tala om psykiskt när jag känner att det svajjar. Okej nu förstår jag om datorn, jag menade bara att det är ju inte säkert att jobb är för evigt så att man bör fortsätta snåla till man känner att det bär. Det där att du har lurat honom med din personlighet låter stört. Alla tänkbara personligheter kan deppa ihop om yttre faktorer oroar och att det faktiskt inte funkar. Jag tycker också han verkar usel i matte om han trodde det skulle bli billigare att försörja hela honom än en saftig bensinräkning. Innan ni flyttade ihop så hankade du dig väl fram och sedan när han flytttade det in så räckte det väl inte helt enkelt och jag tycker det brister i empati att inte fatta det. Dessutom om man älskar någom på riktigt så stöttar man vid sorg och oro och inte försvinner. Du älskar en kille som du trodde fanns,troligtvis så finns han inte på riktigt.
    Det är tid som behövs. och mat sömn och rutiner. Motion och umgänge med bra vänner. Djur hjälper många att läka själsligt och roliga böcker och filmer. Kram!

Svar på tråden Dumpad av mitt livs kärlek - hur överlever man?