• Lemuu

    Dumpad av mitt livs kärlek - hur överlever man?

    Jacksparrow skrev 2010-10-17 17:49:23 följande:
    Nu är det två veckor sedan han var här. Jag har inte hört ett pip sedan dess, inte om barnet (han tror att jag fortfarande är gravid) och inte om pengarna.

    Jag vet inte hur jag ska gå vidare. Ska jag kontakta honom och säga att jag ska göra abort? (redan gjort men måste ju berätta förr eller senare).

    Jag kommer inte vidare med mitt liv. Jag har inget längre. Alla vänner är upptagna med man, hus och barn. Jag och hunden sitter hemma hela helgerna tillsammans och bara tänker. Jag läser hans mail, hans sms och tänker tillbaka. Vart tog kärleken vägen?!

    Och jag är så orolig över om han har hittat någon annan. Med tanke på hur mkt han har ljugit så kan han ju ha ljugit när han var här och jag frågade... Jag vill inte!!!

    Alla säger att jag ska vara glad att jag är av med honom men jag saknar honom så fruktansvärt, den personen som han var. Jag har aldrig känt mig så trygg och älskad någonsin tidigare - lite ironiskt nu.
    Alla säger att jag ska fokusera på framtiden, att jag är en sån vacker och speciell tjej och att jag kommer hitta någon bättre. Men jag är rädd. Jag har blivit så misstänksam, vilken kille står ut med det? Och hur hittar man ens någon när man inte har något liv, aldrig är ute osv?

    Tar gärna emot tips och råd, hur små de än är, för jag känner bara att hela min framtid är svart.
    Vet inte vad jag ska säga, förstår verkligen att du är förkrossad.... ville bara ge en kram och säga, låt han undra vad du gjort med aborten etc, vill han veta får han fråga.. Du ska inte gå efter han hela tiden, han har velat fram o tillbaka med vad han vill med dig och du är som någon slav. Han ska inte vara "bossen" över dig..!

    Hoppas du får en rejäl förklaring snart om varför det blev såhär, egentligen..
Svar på tråden Dumpad av mitt livs kärlek - hur överlever man?