• Anonym (;-))

    Dumpad av mitt livs kärlek - hur överlever man?

    Hade någon för ett år sedan sagt att jag skulle må såhär bra så hade jag hånskrattat åt dem (och sedan brustit i gråt efteråt, haha) och inte trott på det alls men alla klyschor visade sig stämma. Man överlever, klarar mer än vad man tror och lyckas ta sig ur den där hemska gropen.

    Visserligen är han fortfarande skyldig mig ca 40 000 plus bilen jag köpte åt honom men det där ska en advokat få ta tag i snart...

    Nu är det bara kärlek som saknas i mitt liv, jag känner att jag är redo. Om någon känner en söt, snäll och trevlig singelkille så är det bara att maila! ;)
    vet du, läste den här tråden förra året när det krisa i mitt förhållande, (då läste jag alla trådar men hjärtesorg). 
    Han började behandla mig dåligt efter 5 år tillsammans och jag flytta ifrån honom. mådde piss men kände  ändå att jag kommer må bra igen, snart, lyssnade inte på att han ville att jag skulle komma tillbaka för han hade sabbat allt ändå.
    tack gode gud för det, för jag träffade en ny och nu väntar vi ett barn. Jäklar vad mycket kan ändras på ett år och att man alltid ska komma ihåg precis som du säger att man överlever och klarar mer än vad man tror.

    lycka till men det känns knappt som du behöver några lyckoönskningar
Svar på tråden Dumpad av mitt livs kärlek - hur överlever man?