• Lindre­as
    Äldre 21 Aug 22:02
    66448 visningar
    201 svar
    201
    66448

    Tvätta sig efter toalettbesök

    Du har blivit av med dina flytningar, säger du? Stackare, då är du rejält uttorkad i underlivet. Och är det inte ett himla stort projekt att tvätta sig varenda gång du varit på toa? Köp våtservetter om det inte räcker med den dagliga duschen. :D

  • Lindre­as
    Äldre 21 Aug 22:07
    #3
    Yildirim skrev 2010-08-21 22:05:33 följande:
    Är absolut inte uttorkad :) Lovar! haha

    Men varför anser du att dte är hygeniskt att ej tvätta sig? :)
    Våtservetter är också ett alternativ för dom lata :)
    Det är inget jag reflekterat över direkt, det är liksom mina bakterier, och ingen ska dit och rota heller. Och att vara av med sina flytningar är inte något att vara stolt och nöjd över, det är ju snarare ett tecken på att man sabbat underlivets naturliga bakterieflora.
  • Lindre­as
    Äldre 22 Aug 11:40
    #9

    Jag undrar om du pussar någon spontant? För vet du hur mycket bakterier man har i munnen? Och hur är det med disktrasan hemma? Tar du i den? Och tar du någon annan i handen efteråt?

  • Lindre­as
    Äldre 22 Aug 12:14
    #12
    Yildirim skrev 2010-08-22 12:00:28 följande:
    Ja, men sedan är det kanske en annan sak att pussa någon spontant och tex slicka ett orent underliv? :P hehe

    Får hellre munbakterier i mig än kiss/bajs bakterier....
    Det måste vara jobbigt att ha så mycket nojjor. Och spontansex kan man ha utan att man behöver gå ner och gegga i ett otvättat underliv, herregud. För övrigt håller jag med Selfish Geene.
  • Lindre­as
    Äldre 22 Aug 12:33
    #14
    Yildirim skrev 2010-08-22 12:31:37 följande:
    Att tvätta med vatten där gör betydlig skillnad... om inte annat känner man sig iaf ren ist för att gå runt och känna sig smutsig...

    Hur gör ni när ni har mens då? Ifall ni använder binda, låter ni menskladdet vara kvar på musen när ni byter till en ny ren eller !?
    Jaha, men om det bara är känslan du är ute efter så rekommenderar jag verkligen våtservetter. Verkligen. Och nej, jag använder inte binda, och i övrigt så anser jag att det räcker med den dagliga duschen.
  • Lindre­as
    Äldre 22 Aug 19:40
    #44
    Yildirim skrev 2010-08-22 13:10:45 följande:
    Använder inte heller binda, men tycker inte du att dom som gör det bör skölja sig efter varje byte?
    Det har aldrig hänt att jag ens har reflekterat över saken, och jag är heller inte nere och rotar bland folks underliv, så jag kan faktiskt inte bry mig mindre.
  • Lindre­as
    Äldre 22 Aug 19:54
    #46
    Catlina skrev 2010-08-22 19:52:13 följande:
    förlåt, men detta var extremt roligt skrivet! Hahaha!
    HAHAHA!!! Alltså, jag tvättar ju småbarn i rumpan när de har bajsat, DE får bajs överallt! Men vilken vuxen som bajsar på toaletten får det!?
  • Lindre­as
    Äldre 22 Aug 20:00
    #47

    Ts, jag har en fråga! Hur torkar du dig torr när du tvättat dig efter toalettbesöket? Skakar du dig torr? Hårfön? Lufttorkning? Toapapper? Handduk?

  • Lindre­as
    Äldre 22 Aug 20:48
    #52
    Yildirim skrev 2010-08-22 20:38:23 följande:
    Har tyvärr inte det problemet men antar att ni är för lata för att orka bry er om hygienen och skäms för det ;)
    Ehm. Jag tror att de flesta av oss här har fullständigt normala och högst godkända hygienvanor, så du behöver inte oroa dig. Om jag fick bajs överallt när jag var på toa skulle jag förmodligen tvätta mig, men det händer liksom inte. Och jag tror inte alls att du är renare än någon annan, om du bara använder vatten dessutom. För att bli av med alla e-coli-bakterier så bör man nog ta ett lavemang med klorin, och likaså för att få rent från urinrester.
  • Lindre­as
    Äldre 22 Aug 20:58
    #58
    Yildirim skrev 2010-08-22 20:38:23 följande:
    Har tyvärr inte det problemet men antar att ni är för lata för att orka bry er om hygienen och skäms för det ;)
    Förresten undrar jag fortfarande hur du gör för att torka sen?
  • Lindre­as
    Äldre 23 Aug 07:56
    #87
    SoStylish skrev 2010-08-23 00:33:33 följande:
    *Sitter och undrar om ni som tvättar så frenetiskt får avföring i hela rumpan och långt upp på ryggen när ni bajsar eftersom ni uppenbarligen behöver tvätta er så mycket hela tiden"
    Haha, jag undrar också det! Jag menar, det är klart som sjutton att man tvättar ett litet barn med någon form av rengörande medel när man byter en bajsblöja, men DÄR kan man snacka om bajs överallt i vissa lägen!
  • Lindre­as
    Äldre 23 Aug 19:16
    #99

    Är det bara jag, eller håller fl på att svämma över av bajs-trådar för tillfället? Det är många trådar där trådstartaren vill veta ALLT om andras toalettvanor, hur man torkar sig, vilket papper man använder, vad man läser, hur många gånger om dagen och hur lång tid det tar. Vad är det som pågår?

  • Lindre­as
    Äldre 23 Aug 19:29
    Denebola skrev 2010-08-23 19:19:28 följande:
    Temavecka?
    Jävlar! Det är såklart Internationella Toalett-veckan! (Som dessutom pågår i tre veckor.)
  • Lindre­as
    Äldre 23 Aug 20:46
    Denebola skrev 2010-08-23 19:39:49 följande:
    Japp, nästa punkt på listan är att diskutera färg och konsistens. Shoot!
    Färg, form och fasthet menar du? Eh... Jag brukar inte spana så noga, men jag kan redovisa de tre f:en för hunden som jag gick förbi häromdagen? Alltså hundens bajs. Det var ljusbrunt, platt och flytande. Jag kräktes nästan, men tyckte synd om hunden som sprang tvärsöver hela vägen och bajsade samtidigt. Och jag tyckte synd om ägaren som stod där med sin påse...
  • Lindre­as
    Äldre 24 Aug 13:32
    SoStylish skrev 2010-08-24 13:23:50 följande:
    Men bajset befinner sig ju INNE i rumpan i tarmen? Ska jag stoppa upp en flaska WC-duck där eller?
    Lavemang med klorin, har jag ju sagt! Annars blir du inte ren!

    Och du, ts? Vad tror du händer om du inte borstar tänderna? Tror du inte att du blir sjuk då?
  • Lindre­as
    Äldre 24 Aug 15:36

    Alltså, den här tråden är ju helt galen!

    Jag tänkte, med tanke på alla tillförlitliga källor som förekommer här, att man kanske skulle ringa och fråga något företag som tillverkar duschmunstycken. De borde ju veta vilket som till exempel är bäst lämpat för rumptvätt efter bajsning.

  • Lindre­as
    Äldre 25 Aug 22:40

    Men herregud, tvätta röven om du vill, jag tror ingen bryr sig om det så mycket. Men håll inte på och gnäll på oss som inte gör det, som anser att man blir tillräckligt ren med bara papper. Naturligtvis tvättar jag mig också i rumpan om jag ska till gynekologen till exempel, men det är ingen som blir sjuk av att bara använda papper.

    För övrigt, om ts nu torkar sig först och sen tvättar och sen torkar torrt, då kan jag inte se att man sparar pengar på att man behöver köpa mindre toalettpapper...?

  • Lindre­as
    Äldre 25 Aug 23:12
    white trash mia skrev 2010-08-25 22:56:37 följande:
    Är ditt inlägg riktat till mig?

    Men du använder ju också våtservetter? 

    Jag använder våtservetter och blött papper. Men INTE dusch efter varje toabesök.

    Jag har inte gnällt på dem som bara använder torrt papper. Jag har svarat  på inlägg och sagt min åsikt. 

    Så förlåt om jag har trampat på någons tår. Väldigt vilken känslig fråga det här var. Är man nöjd med sin rumphygien behöver man väl inte bry sig?
    Nja, inte enbart till dig. Men du har fyllt tråden med inlägg efter inlägg och raljerat om att det är ofräscht att inte tvätta (med blött papper eller duschen). Vad det gäller det torra pappret så var det riktat till ts, eftersom hon tidigare berättat att man sparar så mycket pengar när man inte använder toapapper.

    Angående mitt våtservettsanvändande; det är ytterst ovanligt och inträffar enbart när jag inte har tillgång till dusch eller tvättmöjligheter på ett par dagar, alltså ute i skogen eller liknande. Då använder jag även våtservetter att tvätta mig under armarna och andra ställen där man svettas. Så visst, jag använder våtservetter, säkert... 1 gång om året. I det syftet i alla fall.

    Jag är fullständigt nöjd med min hygien, men det blir störande när man uppfattas som äcklig och ohygienisk bara för att man inte känner för klorinlavemang varenda dag.
Svar på tråden Tvätta sig efter toalettbesök