Inlägg från: Houdini |Visa alla inlägg
  • Houdini

    Värk i lederna...(känns som "växtvärk")vid väta och kyla

    Visst är det kul att ha växtvärk som vuxen ;)

    Jag har också det, jag får possetivt på remaprovet men har inte det nu.
    Men har ju värken jag har inflamationer i muskelfästena och det märks på sänkan det är det enda som syns förutom svullna fötter och sånt.

    Men jag har Crohns så de tror att mina inflamationer är en följdsjukdom från den.

    Prova att äta Naproxen eller voltaren finns receptfritt på apoteket, hjälper det är det ju nästan säkert någon inflamation.

    Se till att inte bli kall om fötterna, använd tofflor fårskinn eller dun eller något.

  • Houdini

    Jag går hos en reumatolog och fick det poosetiva beskedet att nä du har inte "riktig" reumatism nu men vi ses om tio år, då lär det bryta ut ordentligt hos dig, kul va.

    Jag har haft växtvärken sen jag var liten och märker att det blir värre om jag blir kall men jag tål inte värme heller.

    Iom att jag har knasig mage kan jag inte äta rema mediciner och vågar inte testa glukosamin så det glömde jag att föreslå.

    Det bästa tipset om sjukvården jag kan ge är att springa ner dom, det har jag inte gjort genom åren och därför har dom inte tagit mig på allvar förren jag träffade en helt underbar läkare på akuten. Det var för magen men denna akutläkare ringde upp mig fem dagar senare bara för att få veta om medicinen hade hjälpt och erbjöd sig även att ta kontakt med min ordinarie magläkare för att få honom att hjälpa mig, det ni. Och efter det har jag fått hjälp både för magen och lederna.

Svar på tråden Värk i lederna...(känns som "växtvärk")vid väta och kyla