Inlägg från: barnlängtan2011 |Visa alla inlägg
  • barnlängtan2011

    Klomifen köpt på nätet?

    Undrar om någon har erfarenhet av att köpa Klomifenpå nätet? Fungerade det? Hur lång leveranstid  var det?

    Har sedan länge vetat att jag har PCO, har dock mens kanske 7 ggr/ år och ville helst bli gravid spontant. Nu försökt bli gravid sedan nov. Tog i veckan mod till mig och bokade tid för att få Pergotime utskrivet då jag inte orkar hålla på med äl- stickor vecka ut och vecka in längre.
    Fick Pergotime utskrivet igår. Fick dessutom mens igår. Måste tydligen börja med Pergotime på måndag senast el dr. Sprang runt till flera olika Apotek under gårdagen och det är slut! Kommer inte in förrän i slutet av sept.
    Beställde därför Klomifen på Goldpharma igår, fått bekräftelse på att de skickade det idag. Men kommer det att hinna fram? Vad händer om jag skulle börja på tisdag istället?
    Sambon blev arg och tror det är sockerpiller eller något skadligt i pillrena.
    Orkar inte vänta längre när jag nu tagit mig till en gynekolog och fått Pergo utskrivet!

    Skulle vara så tacksam om någon som köpt Klomifen på nätet vill dela med sig av sin erfarenhet.

  • Svar på tråden Klomifen köpt på nätet?
  • barnlängtan2011

    Äter nu internettabletter sedan 3dagar, känner inget speciellt, lite spänningar i nedre delan av buken, över äggstockarna, lite värmekänsla ibland och huvudvärk.

    Jag lever fortfarande i varjefallSkrattande!

  • barnlängtan2011

    Min gyn sa att jag inte fick börja senare än dag 5(Pergo var ju slut sa han, så jga frågade om jag kunde börja på typ dag 7 eller 8 om tabl kommit då)
    Han svarade att risken var då större för multipla äl, alltså risk för flerbörd, och då pratar vi inte bara tvilling, utan trillig, fyrlig, femlig, sexling, vilka inte är förenliga med en lång och hälsosam graviditet!

    Även om man äter internettabletter kan man ju gå till gyn för att kolla antalet äb, man kan ju inte begära att de ska ta något ansvar för utfalet men göra ett vul kanske de kan göra, för att kolla antalet äb?
    Tänkte inte säga till min gyn nästa vecka att det inte var just pergo jag ätit.

    Mina internettabletter kom på tisdagen från tyskland, beställde på torsdagen veckan innan, beställde clomifen rathiopharm.

    Pergo finns nu på apoteket ivarje fall!

Svar på tråden Klomifen köpt på nätet?