• Maria

    Flyg

    Hur gjorde ni när flyget skulle bokas.. gjorde ni det själva eller med hjälp av en resebyrå...

  • Svar på tråden Flyg
  • Namaste72

    Via Resebolaget i Halmstad. Vi kollade via lokala resebyrån men de visste inte hur man skulle göra med barn utan personnr + att det blev dyrare.

    Så tummen upp för Resebolaget!


    { Mamma till världens finaste dotter }
  • Angla

    Flyg via resebolaget och hotell själva. Super bra.


    Angla - mamma till slut & snart igen
  • Marie IE B

    Vi fick genom FFIA ett färdigt reseförslag från Kinaresor med flyg, boende, inrikespaket och allt man behöver därtill. Det enda vi gjorde var att tidigarelägga utresan ett par dagar och då ordnade Kinaresor så guiden tog emot oss när vi kom och bokade extranätterna på samma hotell.

  • chatnoir

    Vi bokade via resebyrån som vår organisation rekommenderade. Det är ju lite knepigt att boka i och med att man inte vet exakt när man ska åka förrän ett par veckor innan avresa. De preliminärbokade flyg åt oss på tre olika datum som vi bekräftade kort innan. Det kändes tryggt, så det fick kosta lite mer. På plats träffade vi en familj som hade bokat själva och det hade blivit mycket billigare. Så det beror väl lite på vad man prioriterar, trygghet eller pris. Kan tillägga att vi annars alltid bokar själva när vi ska resa, men just Kinaresan var så speciell.

  • mor till två kina tjejer

    Första resan bokade vi själv och fick en mycket bättre pris än det som resebyrån (som vår adoptionsorganisation rekommenderar) kunde erbjuda.
    Andra resan använde vi rekommenderad resebyrå eftersom vi inte själv kunde hitta bättre pris.
    Att boka resan själv var enkelt och vi upplevde inte alls det som osäkert. Vi köpte enkel hemresa till barnet på flygplatsen av flygbolaget när vi reste ut från Sverige. Vi flög med KLM första resan och de var mycket proffesionella och hade stor erfarenhet av hantering av adoptivbarn (enkel flygstol med relativt nyfått barn) 

Svar på tråden Flyg