• mochiato

    5 minuters metoden !!

    Jag behandlar min dotter utifrån hur jag tror att hon upplever sin värld och tillvaro. Jag har själv svårt att somna om jag känner mig orolig eller stressad så för mig är det helt självklart att hon som inte ens kan kontrollera sin egen tillvaro ALDRIG ska behöva lämnas ensam om hon är minsta ledsen eller orolig på något sätt, inte en minut!

    Jag kan åtminstone gå upp själv, ringa någon om jag är ensam, vet att det trots olustkänslor inte är någon fara att sova själv osv. men hon har ju ingen aning, måste vara fruktansvärt... skulle aldrig ha hjärta att bara stänga av hennes signaler så där. vad är man som förälder då till för egentligen?

    jag är till för att ge henne en trygg och fast grund och start, det är för mig högsta prioritet. att hon nödvändigtvis måste kunna somna själv = ingen prioritet what so ever! och tro det eller ej, hon har som en följd av ständig närhet och trygghet gått från svårsomnad till att vi hinner max en saga och en sång per kväll vid nattning innan hon somnat lugnt och djupt för hela natten.

Svar på tråden 5 minuters metoden !!