• Taurus

    Min lilltjej spyr precis hela tiden....

    Det gjorde min son också nr han var liten, frågade ofta varför han gjorde det men fick bara till svar av läkare/bvc att så länge han gick upp i vikt var det ingen fara

  • Taurus
    babyfia skrev 2010-10-07 09:12:11 följande:
    leolina1980 skrev 2010-10-07 09:02:56 följande:
    För min flicka slutade det inte heller då jag började ge fast föda. Jag minns inte vad medicinen hette, men man skulle ge den 3 gånger om dagen före måltid. Till mig sade dom ju att efter 6 månaders ålder är det inte normalt att spy så mycket. Jag bor i Finland men man tycker ju att det borde vara samma rekommendationer :) Jag har en bekant som fick medicin åt sin bebis då den bara var ungefär 3 månader gammal, så 6 månaders regeln gäller ju inte alltid.
    Så trist att man inte kan få hjälp. De säger bara att han inte mår dåligt av det, att det bara är jag som gör det. Men hur mysigt kan det vara att kräkas flera gånger om dagen?!

    Jag får väl vackert stå ut lite till och vänta till läkarkontrollen om 1,5 månad.....
    Fast verkar han inte må dåligt av det är det ingen fara. Min son var också en kräkbebis. Det enda tips vi fick var att dra ut på måltiderna med en timma så att hans mage inte skulle vara så full.. Vi testade det och det blev faktiskt lite bättre.
Svar på tråden Min lilltjej spyr precis hela tiden....