• Anonym
    Äldre 11 Oct 10:00
    122001 visningar
    199 svar
    199
    122001

    vill amma min man..

    ja som titlen på denna tråd avslöjar så vill jag amma min man. Jag är gravid för 4:e gången men det är första gången jag känner så här. Jag tänder så otroligt på tanken att amma honom, och vi använder den fantasin varje gång vi har sex. (han tänder på det också)...En fundering jag har är, kan man få igång mjölkproduktionen innan man föder? Om han suger kontinuerligt vill säga, och på rätt sätt...

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-10-11 13:02
    såg att jag bara i mitt inlägg skriver att jag undrar om att få igång bröstmjölken, men jag skulle även vilja veta om det finns fler därute som delar denna fantasi? Och om det kanske rent utav finns någon som satt den i verklighet??

  • Svar på tråden vill amma min man..
  • Anonym Trådstartaren
    Äldre 11 Nov 12:58
    #61
    Klockarn skrev 2010-11-11 12:52:14 följande:
    Jag vill att man flickvän har på sig body/sparkdräkt på sig när hon suger mig. Men det handlar inte om att jag vill att ett barn ska suga.

    Nu vill jag visserligen inte det, men är inte det ganska mycket samma sak som vad du känner/vill med din man?
    nej, jag skulle inte vilja påstå att detta har någon liknelse. Jag vill alltså inte att min man på något sätt liknar eller kopplas ihop med ett barn. Jag vill att min man suger/ammar mina bröst, som min man inte som någon annan.
  • Anonym Trådstartaren
    Äldre 11 Nov 12:59
    #62

    Tack för dom orden!Skrattande

  • Anonym Trådstartaren
    Äldre 11 Nov 13:01
    #63

    Glömde skriva vem jag tackade :), tack Anonym ("Lactation")

  • Anonym ("Lact­ation"­)
    Äldre 11 Nov 13:19
    #64

    "Da nada" kära ni!

    Jag vet hur dte kan vara nämligen!

    *smile*

  • Anonym Trådstartaren
    Äldre 11 Nov 13:24
    #65

    ahh oki Skrattande får man fråga om ni själv har några erfarenheter av denna fantasi? tar nämligen gärna emot tipsFlört

  • Anonym ("Lact­ation"­)
    Äldre 11 Nov 13:30
    #66

    *rodnar*

    Har blivit ammad av min sambo någon G!

    "väldigt intimt"  Mer intimitet opch känsla än sexuell känsla!

    Närhet, förtrogenhet.

    Kan tänka mig att för en Kvinna med "överfulla" brsöt som behöver tömmas, så kan det vara en mycket "förlösande" känsla att få någon att tömma dem för henne?  (om tex. barnet sover/inte är närvarande när situationen uppstår)

  • Anonym Trådstartaren
    Äldre 11 Nov 13:35
    #67

    jo det kan jag också tänka mig, istället för att pumpa då det blir för mycket så kanske mannen kan ställa upp...låter trevligtTungan ute

  • Äldre 11 Nov 18:46
    #68

    Hjälp! Är jag pedofil? Att suga på kvinnans bröst har alltid varit en del av sexakten i alla mina förhållanden. Betyder det att jag är pedofil? Eller vänta...det är väl kvinnan som skulle vara pedofil i så fall.

    För övrigt så sög jag aldrig under de år barnen ammade, men efteråt kunde jag länge få några droppar söt mjölk när jag sög. Det kändes mer mysko än erotiskt.

  • Anonym
    Äldre 12 Nov 21:30
    #69

    jag delar en liten del av det faktiskt..
    När jag o min pojkvän har sex vill jag gärna att han ska klämma på mitt bröst så det droppar mjölk på honom, sedan smeka han/sig själv med det.. vet inte riktigt varför jag delar med mig av detta men lite måste man väl bjuda på?
    Tycker även om då han suger på dom :P 

  • Anonym (amand­e)
    Äldre 12 Nov 21:35
    #70
    Anonym skrev 2010-11-11 11:42:11 följande:
    jag kan förstå att alla tänder på olika saker...men att kalla detta för ruvande pedofili??!!! det är verkligen att gå för långt.
    Tänkte faktiskt samma sak..att blanda in något man gör tillsammans med sitt bans som är så intim det kan nog lätt bli fel..sen när man ammar sitt barn då undrar jag vad är det för känslor som kan komma upp.jag menar låter inte alls så konstigt tt man kan bli kåt då om man *ammat* i sexuella situationer innan
Svar på tråden vill amma min man..