Inlägg från: Anonym (Desperat) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Desperat)

    Bananbantning

    Efterlyser recept på den 4 veckors bananbantning som cirkulerade för några år sen. Man äter 1 kg bananer dag 1 och 2 och sen följer man ett recept med mat. Vecka 2 äter man 1,5 burkar ananas dag 1 och 2..osv..Jag gjorde den för några år sen och den funkade. Nu vill jag ner 10 kg snabbt. Som jag kallar mig så är jag desperat Inga inlägg om hur dåligt det är med sånt. Trust me, jag vet! Tack på förhand

  • Svar på tråden Bananbantning
  • Anonym (Desperat)

    Tack för receptet!! Äntligen ett vettigt svar. Som jag skrev så vet jag att det är dumt, men jag vill ner 10 kg snabbt innan jag fortsätter med Viktväktarna som jag alltid äter efter. Gick ner 42 kg med dom för 5 år sen men har gått upp 10 kg. Jag löptränar 4 gånger i veckan och går resten av dagarna. Jag VET hur man ska leva men nu är jag desperat som sagt, så spara era kommentarer när jag skriver själv att det är dumt. Tack än en gång för receptet, det var precis det där jag menade.

  • Anonym (Desperat)

    Och förresten, inga problem med förstoppning, snarare tvärtom

  • Anonym (Desperat)

    Oj upprörda röster här. Och jag respekterar allt ni skriver för jag är själv emot det här. Går emot mina egna principer.
    Jag har ätit medicin som har gjort att jag har gått upp 10 kg ganska fort. Har slutat med den för 2 veckor sen och känner redan en skillnad i kroppen (bundit mycket vatten antar jag). Jag har varit överviktig i många år. Vägde 103 kg när jag vägde in mig på VV 2005, och sen var jag STENHÅRD med mat och träning och gick ner 42 kg på 10 månader, vilket jag är väldigt stolt över. Jag vantrivs med dom här 10 kg och vill ner dom fort för att sen fortsätta med VV mat eftersom jag vet att det funkar för mig.
    Tränar regelbundet och är väldigt bestämd av mig, så jag slutför saker. Detta är inte en tillfällig viktminskning jag söker utan mer en snabb skjuts (SOM JAG VET ATT MAN INTE SKA GÖRA). Men nu har jag bestämt mig för det här och det är ju mitt beslut, jag är vuxen. Wish me luck i stället :-P
    ALDRIG MERA FET!!! Peace!

Svar på tråden Bananbantning