• Endag

    Godaste fyllningen i smörgåstårta...

    Ge mig tips på din godaste fyllning i smörgåstårta


    ♥ Stolt & Lycklig mamma till Eddie ♥
  • Svar på tråden Godaste fyllningen i smörgåstårta...
  • Stella79

    Jag brukar ha 3 fyllningar

    Fylllning 1
    Makrill, hackad lök och majonäs

    Fyllning 2
    kaviar och creme fraiche

    Fyllning 3
    Tonfisk, purjolök, dill och ThousandIslanddressnig

    Jättegott

  • höstäpple

    Jag brukar ha:

    1'a lagret: Grädde, majonnäs, hackad rökt skinka och konserverade mandarinklyftor

    2'a lagret: Grädde, majonnäs, leverpastej och bostongurka

    Kanongott!

  • Zäta
    höstäpple skrev 2010-10-16 20:52:18 följande:
    Jag brukar ha:

    1'a lagret: Grädde, majonnäs, hackad rökt skinka och konserverade mandarinklyftor

    2'a lagret: Grädde, majonnäs, leverpastej och bostongurka

    Kanongott!
    lät supergott! Jag gilalr inte skaldjur och tja... något från havet/sjön alls så detta är ju toppen!

    Blev extremt sugen på smörgåstårta nu. Brukar du äta den direkt när du gjort den, eller låter du den stå och "dra" så den ska bli lite saftigare. Jag är livrädd att det ska bli för torrt.

    Sorry, TS, för att jag snodde din tråd lite! 
  • Carro W

    Mixa kallrökt lax med färskost och pepparrot

    Tonfisk med creme fraiche, majonnäs, hackad ättiksgurka eller bostongurka, purjolök etc.

    Leverpastej mixad med lite grädde och bostongurka.

    är några exempe :) 


    Det är inte lätt att vara ödmjuk när man alltid har rätt
  • HippYgirl

    Bra med lite tips. Sambon vill intega i frukt eller skaldjur :)

  • höstäpple
    Zäta skrev 2010-10-16 20:54:29 följande:
    lät supergott! Jag gilalr inte skaldjur och tja... något från havet/sjön alls så detta är ju toppen!

    Blev extremt sugen på smörgåstårta nu. Brukar du äta den direkt när du gjort den, eller låter du den stå och "dra" så den ska bli lite saftigare. Jag är livrädd att det ska bli för torrt.

    Sorry, TS, för att jag snodde din tråd lite! 
    Jag brukar göra den dagen innan så den inte riskerar att bli torr!
  • Anjoviis

    Jag brukar göra en som är supergod

    Vispgrädde, majonäs, gurka, hackade ägg, rödlök, dill, Felix Chilisås och tonfisk.

    Det känns som att jag har glömt något :/

  • minst

    Jag brukar riva (grovriva på rivjärnet) kassler och blanda med finhackad rödlök, finhackad fruktcoctail, majonäs och lite vispad grädde. Blir kanongott fast det kanske låter lite konstigt!  

  • Zäta
    höstäpple skrev 2010-10-16 21:15:14 följande:
    Jag brukar göra den dagen innan så den inte riskerar att bli torr!
    underbart! Ska nog våga försöka mig på den någon gång!
  • Zäta
    minst skrev 2010-10-16 21:21:24 följande:
    Jag brukar riva (grovriva på rivjärnet) kassler och blanda med finhackad rödlök, finhackad fruktcoctail, majonäs och lite vispad grädde. Blir kanongott fast det kanske låter lite konstigt!  
    det låter med gott! Är ju nästan som den med skinkan och mandarinerna! 
Svar på tråden Godaste fyllningen i smörgåstårta...