Inlägg från: MygganMy |Visa alla inlägg
  • MygganMy

    Godaste fyllningen i smörgåstårta...

    För att inte få torr smörgåstårta kan du ta och dela bottnarna. så att du får 4 tunna istället för 2tjocka då behöver du inte tjorva med fruktsoda-vatten-bubblevatten-cocktailspad eller likande....

    Goda fyllningar är
    1. leverpastej, smörgåsgrka, majonäs, creamfraich (gillar du inte majonässmaken använd den amerikanska, eller gör egen)
    2. Skinka, rödlök, chilisås, majonäs, creamfraich
    3. Ägg, hackad gruka och valfri krydda (obs ej för salt)
    Alternativ 3. legymsallad el. kycklingröra- eller annan färdig röra.

    Garnera med rostbiff, skinka, ost, gurka, paprika, (inte tomat- det blir väldigt fult ifall du ska ha det i kylen dagen efter)

  • MygganMy
    Zäta skrev 2010-10-17 00:01:58 följande:
    Lät ju med vgott... Tomat blir lätt fult och sladdrigt i kylen.

    var är TS? Jag snor hela tråden :P Nu ska jag inte kommentera mer! 
    Haha, skummade tråden.. trodde du var TS..

    Då kan jag skriva min godaste med fisk också

    Röktlax, rödlök, chilisås el ketchup, dill, majonäs, creamfraich
    Räkor, ägg, purjolök eller rödlök, chilisås, citron, majonäs, creamfraich
    Gurka, crabstick, kaviar, majonäs, creamfraich
    Garnera med räkor, laxrosor, rom, ost, citron, dill,, gurka och paprika.
Svar på tråden Godaste fyllningen i smörgåstårta...