Inlägg från: frökenelisabeth |Visa alla inlägg
  • frökenelisabeth

    Vad ska jag göra? Lämna henne ute i flera timmar?

    Men visst brukar det väl gå att bara kopiera en nyckel? Även om det naturligtvis är att rekommendera att man byter lås helt om en nyckel är på vift.....

    Gör en kopia av din nyckel och förse den med en nyckelring som polisen eller spärrservicebolag kan koppla till er. Då kan vem som helst lägga den på lådan och få hittelön ifall den tappas bort igen.

    Hur förvarar dottern sina nycklar? Ett band runt halsen är det många barn som har, annars kanske man kan fixa en kedja som sitter fast i byxorna eller något likande.

  • frökenelisabeth
    Anonym (knäckt mamma) skrev 2010-10-20 16:37:01 följande:
    nej våra nycklar går inte att kopiera, det är bara hyresvärden som gör det. Har en stor kommunal hyresvärd.. Hon har haft nycklarna i nyckelband, men det har inte spelat någon roll, de har försvunnit i alla fall. Kedja funkar inte eftersom hon alltid har leggins eller mysbyxor.
    Jobbig sits - jag lider lite med din dotter också, jag minns hur det var, jag hade ofta också svårt att hålla reda på mina saker, för huvudet var ju fullt av så mycket annat när man var tio år...

    Kan det vara värt att prata med hyresvärden och försöka förklara situationen så att ni kan komma billigare undan denna gången, med att bara kopiera en nyckel? Kanske kan du diskutera med värden om en bra lösning framöver för att nyckeln inte ska försvinna? Att nita fast den i skolväskan som någon här skrev om var kanske ett tips?
Svar på tråden Vad ska jag göra? Lämna henne ute i flera timmar?