• Kimban

    Vilken secoundhandbutik kan jag sälja mina kläder till(Göteborg)

    vet att det har gått i en affär som ligger vid grönsakstorget typ, kommer inte ihåg va den heter eller om den finns kvar. Där lämnade man in grejer så fick man en viss procent på försäljningspriset. fast ja tror detta va lite "finare" kläder.

  • Kimban

    det är vuxen kläder du menar? Barnkläder finns det en butik vid svingel, bytingen tror ja kanske den heter, dom köper in begagnade barnkläder.

  • Kimban
    HonSomVet skrev 2010-10-20 21:25:48 följande:
    Jaså, köper de in kläder? Det hade jag helt missat. Undrar hur mycket man får för begagnade barnkläder där...
    Ja de sa dom, tror dock inte man får så mycket för dom, de kläder de säljer brukar ju inte vara jätte dyra och de måste ju tjäna på det med.
  • Kimban
    HonSomVet skrev 2010-10-20 21:36:23 följande:
    Ja absolut. Men jag tänker det i förhållande till att sälja på tradera exempelvis. Jag skulle tro att man kanske kan få några kronor mer där än att sälja på nätet. Dels så tar Tradera ut provision och dels så är no name märken svårare att sälja på nätet än om man får se och känna på dem direkt. Så det kanske lönar sig för en själv att sälja vissa kläder dit ändå.
    Det är sant, och framför allt att man sparar tid. Känns inte så värt att sitta i ett par timmar med att fixa annonser ta kort etc och så får man ingte så jätte mycket för det.
    Dom ger ju ett prisförslag men om man tycker det är för lite så kan man ju bara strunta i att sälja.
Svar på tråden Vilken secoundhandbutik kan jag sälja mina kläder till(Göteborg)