• Kavat

    Vad är detta för utslag?? (bild)

    Oj, stackars liten.. Kliar de?
    På andra bilden påminner det om blåsorna vid DH, men det kan hon väl inte ha...? Och mina satt i hårbotten, men har sett foton att de kommer lite varstans. Första bildens ser de små ut som sonens allergiska utslag när han får i sig liiite vete (glukossirap), men han får alltså inte blåsorna...
    Kom alla över en natt? Hm. Vet inte, åt hon något speciellt innan hon fick dem?
    Hudklinik?

  • Kavat
    Blå Flygare skrev 2010-10-28 21:07:13 följande:
    Idag var jag iväg till bva, och hon trodde att allt (utom de med gropar i som ju är mollusker) var eksem. Så nu kortisonkräm från topp till tå - förutom ryggen. Idag har hon nämligen fått även på fötternas ovansida och i ansiktet, och mer på ben och armar. Får se om bvc har rätt eller ej, jag har väl inte högsta förtroende när det gäller allergi och där med relaterade frågor. Men svinkoppor och pricksjukdomar litar jag på att de kan så är det inte det antar jag att det är eksem som återstår. Borde ha kontaktat barnmedicin för de kan ju eksem bättre. Jaja, man kan inte söka rätt varje gång.
    Ja, som jag skrev, jag tycker ju att de små ser ut som sonens eksem han får vid allergi. Men utslag, eksem, koppor.... Jag är ingen expert.
    Blå Flygare skrev 2010-10-27 14:26:05 följande:
    Igår kväll tokkliade hon överallt, men idag gör hon inte det och säger att det inte kliar. Hon brukar bli tokig när man ska smörja in mollusker för det gör ju ont, men på dessa nya som ser ut som mollusker (första bilden) har hon inte klagat alls.

    Om det vore DH vore det konstigt om det kon NU. Vi har haft fokus på att ge A näsdroppar, så vi har glömt att ge S råg. Och havre har det inte heller blivit.

    Hon åt välling som vanligt, lunch o mellis på dagis (de brukar ha bra koll) och hemma hamburgare, pommes, lättdryck citron, mildas vaniljvisp.
    Håller med om att de med hål i inte ser ut som DH-utslag. Det var den stora på andra bilden som jag inte tyckte såg ut hade en grop, men när jag kollade närmare så har den nog det..? Hur som hoppas ni får någon rätsida på det. Kram!
Svar på tråden Vad är detta för utslag?? (bild)