Inlägg från: Anonym (fråga) |Visa alla inlägg
  • Anonym (fråga)

    Ger vi upp våra förhållanden för lätt?

    När det gäller förhållanden är det en känslig fråga och många skiljer sig idag, en del över rätt fjuttiga saker kan man tycka. Och även här på FL får man höra "Det finns bättre partners där ute som inte gör si och så" men frågan är om det faktiskt finns det, eller lurar man i någon annan att partnern man själv har är precis som "alla andra" och därmed lätt att hitta, och inte nog med att han/hon ska vara lätt att hitta de ska också vara singlar långt upp i åldrarna. Är detta verkligen en realistisk tanke eller en hoppfull sådan? Ju äldre vi blir desto mer av våra liv försvinner ju och hamnar bakom oss. 

    Det jag vill fråga är: Tycker ni vi ger upp våra förhållanden för lätt idag? Borde vi kanske kämpa mer för att få det att fungera trots vardagslivets tråkigheter?  

  • Svar på tråden Ger vi upp våra förhållanden för lätt?
  • Anonym (fråga)

    Vad tror ni om att omgivningen gärna säger "det finns så mycket bättre partners därute" för en person i konflikt med sin partner, trots att detta inte nödvändigtvis är sant.

    I vissa fall kanske det är bra att separera om det är ett destruktivt förhållande, men om det rör något så litet som att plocka upp sockarna efter sig undrar jag om det verkligen är sant. Och om det skulle göra personen i fråga's liv bättre.

  • Anonym (fråga)

    hellokillerN Då blir ju nästa fråga: Är det enklare att leva ensam om den där "Andra" som ska finnas på den grönare sidan av gräset inte finns?


    Idag känner ju sig så många ensamma och detta leder till mycket depressioner.

    Är vi för bortskämda idag? Förr hade de arrangerade äktenskap som höll längre än vad våra gör idag. De var inte nödvändigtvis lyckligare, men de tålde kanske mer?

Svar på tråden Ger vi upp våra förhållanden för lätt?