• misunderstood

    Ägglossning bara på ena sidan?

    Jag släppte bara ägg från vänster äggstock hade ont endast på höger sida vid ägglossning. Har haft utomkvedshavandeskap två gånger som satt i vänster äggledare. Nu är vänster äggledare väck, men när jag blev gravid hade jag ägglossning från vänster äggstock igen som höger äggledare tog över, detta kunde läkaren se, och förklarade att sånt sker hos vissa kvinnor.

  • misunderstood
    Mika1980 skrev 2010-11-04 10:37:11 följande:
    misunderstood: åh vad fantastiskt att höra att din högra äggledare plockade upp ägget från vänster äggstock. Jag befinner mig nämligen i en liknande situation: hade utomkvedshavandeskap och opereade bort vänster äggledare i somras. Och tyvärr verkar det som att jag nästan enbart har äl från vänster ("fel") äggstock.. Har tänkt att ivf kanske är min enda chans, men som ensamstående måste jag åka till Danmark och det blir en kostnad på ca. 50 000. :/ Man har ju hört atalas om att motsatt äggledare kan plocka upp ägget, men det känns skönt att få bevis för det! Gick det bättre med den här graviditeten?
    Hej! o sorry för sent svar. Jajemänsan det gick mycket bättre denna gång, är i v 21 nu, blev gravid på första försöket efter sista operationen =) En sak att tillägga är att jag tog pergotime som är ägglossningsstimulerande, provat det? Du kanske borde prata om det alternativet med din läkare. Jag önskar dig all lycka!
Svar på tråden Ägglossning bara på ena sidan?