• Äldre 4 Nov 10:37
    27558 visningar
    18 svar
    18
    27558

    Ägglossning bara på ena sidan?

    misunderstood: åh vad fantastiskt att höra att din högra äggledare plockade upp ägget från vänster äggstock. Jag befinner mig nämligen i en liknande situation: hade utomkvedshavandeskap och opereade bort vänster äggledare i somras. Och tyvärr verkar det som att jag nästan enbart har äl från vänster ("fel") äggstock.. Har tänkt att ivf kanske är min enda chans, men som ensamstående måste jag åka till Danmark och det blir en kostnad på ca. 50 000. :/ Man har ju hört atalas om att motsatt äggledare kan plocka upp ägget, men det känns skönt att få bevis för det! Gick det bättre med den här graviditeten?

  • Äldre 12 Nov 21:54
    #8

    Puffar upp tråden lite

  • Äldre 13 Nov 10:13
    #14

    jaghetersophia: då är jag i samma situation som du var då - och jag försöker förklara för folk att det är väldigt svårt för mig att bli gravid nu när vänster äggledare är borta, eftersom jag alltid får äl från vänster äggstock. Men får alltid höra att motsatt äggledare kan plocka upp osv.. Men i ärlighetens namn, hur ofta händer det?
    Blir nog ivf för mig också till slut..

  • Äldre 14 Nov 10:39
    #16

    jaghetersophia: grattis, underbart att höra! Då kanske det finns en liten chans även för mig. Jag är ensamstående så jag får ingen hjälp av svensk sjukvård, får åka till Danmark och betala ca. 50 000 för ivf, vilket känns väldigt surt. Men ska fortsätta göra vul och se vilken sida jag får äl på varje månad och hoppas på att jag får äl från höger någon gång så att det räcker med att inseminera.

Svar på tråden Ägglossning bara på ena sidan?