Inlägg från: Anonym (chris rock) |Visa alla inlägg
  • Anonym (chris rock)

    Snuskprat vid sex

    Jag ska hjälpa dig. Så kan du snacka med din tjej sedan så kan ni kommunicera med varadnra och lösa det här. Jag ska ställa lite frågor. ÄR du med?

  • Anonym (chris rock)

    Ok here goes. Försök förstå frågorna innan du reagerar på dem ok? Det handlar om kommunikation och förståelse först, sedan frågorna.

    När du knullar med henne eller överhuvudtaget blir upphetsad på henne, tycker du att hon är en hora?

    Eller ett luder?

    Vill du ta pek och lång finger och kroka henne i mungipan?

    Vill du ta tag i hennes hår?

    Om hon varit med andra män vill du "straffa" henne för det?

    Vill du tvinga henne göra saker och gör det dig upphetsad?

    Jag menar inte att du ska GÖRA ovanstående. Jag frågar om du känner eller tänker på något sätt så som frågorna menar. 

  • Anonym (chris rock)

    Ok jag tar det som att du svarat nej på allt. Korrekt?

  • Anonym (chris rock)
    Vattnadal skrev 2010-11-09 14:19:27 följande:
    You got it!
    Då så. Då tycker jag att eftersom du inte känner något bra eller upphetsande av det jag nämnde i mina frågor så tycker jag du ska skippa snuskpratet. Det kommer bespara dig och henne pinsamheter och skratt. Man ska inte ägna sig åt det här om man inte menar det man säger. I en relation kan man ha ett komplext förhållande till varandra. Det gör att man kan tycka så om varandra utan att tappa i respekt. SÅ länge man har kommunikation. I ditt fall så är du olämplig som snuskpratskandidat för du har ingen inspirationskälla att jobba från. Snacka med henne och förklara att det här är inget för mig för jag känner inte så om dig. Inte ens när jag är upphetsad.
  • Anonym (chris rock)
    Anonym skrev 2010-11-09 14:18:16 följande:
    men hon vill ju att han pratar snusk med henne, inte det du skrivit ovan..

    är du tjej?

    min man tar t.ex tag i mitt hår och säger åt mig att jag ska suga hans kuk, o.s.v
    behöver ju inte börja så grovt.. 
    Först och främst så skrev jag att det handlade om vad han kände inför frågorna och situationerna. Han diggade dem inte. Jag bad honom inte göra något av det jag nämnde. Läs igen.

    För det andra. Vad tror du att din man tänker på när han tar tag i dig i håret? Inget av det jag frågat om i mina frågor?
  • Anonym (chris rock)
    Vattnadal skrev 2010-11-09 14:22:12 följande:
    Eh, klart jag är en man! Hon vill vara feminin i sängen, så jag skall göra allt, jag vill dock ha en levande, passionerad människa, som uttrycker sin sexualitet i handling (och ord, men framförallt handling, eller önskningar från henne).
    Ok. Så skippa snacket och ta för dig mer? Genom handling liksom. Säg det till henne också. I am a man of action, not words!
  • Anonym (chris rock)

    Har jag sagt att du ska kalla henne något? Jag frågade vad du tyckte. Inget annat.

  • Anonym (chris rock)
    Anonym (2) skrev 2010-11-09 14:26:48 följande:
    Min kille gillar de där med sexsnack. Men han gör de väldigt lugnt och samma gör jag. Mer beskrivande hur man känner, tex de känns skönt/trångt/underbart mm. Jag gillar dina bröst typ. Så ta de lugnt man behöver inte köra värsta hard core.
    Eller så ställer du ett ultimatum till din tjej. Tex vill du att jag ska prata snuskigt får du förklara först vad du anser snuskigt och vad du vill ha ut av de. Så kanske du kan få ett svar..
    Fråga henne. HElt korrekt. Däremot vet jag inte att beskriva hur man känner det kallas snuskprat. Jag är kåt, vilka stora bröst du har, du gör mig galen. Är det snuskigt?
  • Anonym (chris rock)
    Vattnadal skrev 2010-11-09 14:32:56 följande:
    Nej, hon vägrar ge exempel! Och ingen inspiration från hennes sex fantasier, då hon ej har sådana enligt henne själv, bara att hon blir påsatt av ett kön... (men det är klart hon har fantasier, hon är väl för pryd för att dela med sig!)
    Antagligen. Det är väl där du måste jobba med din charm som kofot. Bänd upp locket tillslut och kika in. Det finns alltid godsaker.
  • Anonym (chris rock)
    Anonym (chris rock) skrev 2010-11-09 14:32:57 följande:
    Fråga henne. HElt korrekt. Däremot vet jag inte att beskriva hur man känner det kallas snuskprat. Jag är kåt, vilka stora bröst du har, du gör mig galen. Är det snuskigt?
    Låter mer som ett matchreferat. "Nu tar jag av mig kalsongern". "Och nu tar jag fram den". "Jag ska stoppa in den i dig". "Vilka stora bröst du har". 
Svar på tråden Snuskprat vid sex