• Vattna­dal
    Äldre 9 Nov 14:01
    23829 visningar
    106 svar
    106
    23829

    Snuskprat vid sex

    Min tjej har bett mig prata snusk när vi har sex. Har ingen anaing vad jag skall säga, så jag frågade vad hon vill höra. Men hon vägrar svara, vill inte ens ge ett exempel. För mig känns det meningslöst, vad skall jag säga? Att jag vill suga hennes bröstvårtor samtidigt som jag gör det? Tar två sekunder att säga, men längre tid att göra. Konstiga tomheter mellan ställningarna. Eller skall jag säga att jag vill slicka hennes våta fitta samtidigt som jag gör något annat? Ja, som ni märker har jag ingen aning, och jag är tämligen tystlåten av mig, är mer van att göra saker än att beskriva vad jag gör (nu pumpar jag dig, in och ut, in och ut , in och ut). Ja, nu låter jag ju jättetråkig, men det är jag verkligen inte, jag kan tänka mig att prata om fantasier innan vi har sex, men då jag frågat henne såger hon att hon inte fantiserar. Dessutom ligger hon mest som en sill, men hon kysser tillbaka underbart. Svårt att få henne aktiverad, så jag tänkte kanske jag skall uppfylla hennes (enda?) fantasi om snuskprat? Men hur????

  • Svar på tråden Snuskprat vid sex
  • Vattna­dal
    Äldre 9 Nov 14:08
    #2

    Visst!

    Kör på...

  • Vattna­dal
    Äldre 9 Nov 14:16
    #4

    Eh, nej, jag känner inte att hon är ett luder. Men ibland kan man kanske vilja vara djurisk i sängen...

  • Vattna­dal
    Äldre 9 Nov 14:17
    #5

    Hon är en väldigt stark kvinna som verkligen kan tala för sig, men då vi är i sängen blir hon ganska stillsam av sig...

  • Vattna­dal
    Äldre 9 Nov 14:19
    #8

    You got it!

  • Vattna­dal
    Äldre 9 Nov 14:22
    #9

    Eh, klart jag är en man! Hon vill vara feminin i sängen, så jag skall göra allt, jag vill dock ha en levande, passionerad människa, som uttrycker sin sexualitet i handling (och ord, men framförallt handling, eller önskningar från henne).

  • Vattna­dal
    Äldre 9 Nov 14:28
    #15

    Men tror du att hon vill att jag kallar henne luder, och att hon vill att jag skall tvinga henne göra saker? Finns det inget annat snuskprat? Tror verkligen inte hon vill bli kallad hora, och det känner jag ej heller för att kalla henne. Men någon gnista kan man väl skapa med annat prat? Andra som har tips???? Finns det ingen shär om brukar prata snusk i sängen?

  • Vattna­dal
    Äldre 9 Nov 14:32
    #18

    Nej, hon vägrar ge exempel! Och ingen inspiration från hennes sex fantasier, då hon ej har sådana enligt henne själv, bara att hon blir påsatt av ett kön... (men det är klart hon har fantasier, hon är väl för pryd för att dela med sig!)

  • Vattna­dal
    Äldre 9 Nov 14:36
    #24

    Ja, vi tycker ju bägge två att sexet blivit tråkigt. Och inte är det ofta heller... Något måste göras!

  • Vattna­dal
    Äldre 9 Nov 14:49
    #26

    Nej, referat känns meningslöst som sagt. Känns forcerat att prata, jag är mer en fysisk varelse i sängen, njuter med mina sinnen snarare än att tappa fokus genom att försöka säga något potentiellt pinsamt...

    Men andra människor kanske gillar snuskprat, så om ni berättar mer om vad ni säger/önskar höra, å kanske det blir lättare för mig att öpna munnen i sängkammaren? Man vill ju vara en god älskare!

  • Vattna­dal
    Äldre 9 Nov 15:21
    #41

    Host, host. Ja, alla får ha sin integritet och välja att bete sig hur de vill i sängen. Nu lugnar vi ned oss, och tänker sensuella tankar istället.

    Vad vill du berätta för din parner, eller höra din partner säga i sängen? Ge exempel, inga generella påstpenden om "hur det känns", eller kort säga att brösten är fina. Hur går det till rent praktiskt, vad känner ni etc???

  • Vattna­dal
    Äldre 9 Nov 15:26
    #44

    Nu handlar detta om vad två människor säger till varandra i sängen, inte vad man pratar om med sina vänner...

  • Vattna­dal
    Äldre 9 Nov 15:36
    #55

    OK, då det gäller fantasier, så kan jag tillägga att hon nog bara fantiserar om mig, hon påpekar ofta att man inte får titta eller flörta för vilt med andra. Så om hon har fantasier gäller det säker rollspel mellan oss, vad vet jag inte (hon ber ju om snuskprat). Själv tänder jag inte på konstiga sex-lekar som BDSM eller vad det nu heter, jag fantiserar mest om vanligt sex, men oftast med andra eller flera, dock ej då jag är i sängen med henne, då vill jag njuta fysiskt med kyssar och olika ställningar. Självklart berättar jag inte för henne att jag fantiserar om sex med andra. Kanske vi vill olika, men jag tror vi kan funka tillsammans, om hon öppnar sig mer. Och det kanske hon gör om jag pratar snusk med henne, vilket hon ju vill...
    Jag vill dock ha lite hjälp, känner mig tafatt när det gäller detta! Ge mer exemple på snuskprat!!

  • Vattna­dal
    Äldre 9 Nov 15:44
    #62

    Ja, tack nr. 51!

    By the way, hade du inte föredragit att vara nr. 69?

    Jag bara skämtar :)

  • Vattna­dal
    Äldre 10 Nov 21:14
    #91

    Några mer som brukar prata snusk och som kan ge tips?

  • Vattna­dal
    Äldre 11 Nov 14:29
    #95

    Har pratat med henne, och hon är inte längre intresserad av snuskprat. Det var längesedan enligt henne. Jaja...

  • Vattna­dal
    Äldre 11 Nov 14:29
    #96

    Eh, men tack alla för tipsen i alla fall!

  • Vattna­dal
    Äldre 11 Nov 22:58

    Nej, inget försök - och inget sex alls. Nu var det 6 månader sedan bebisen föddes, så hade hoppats lite lust skulle kommit tillbaka, men inte!

Svar på tråden Snuskprat vid sex