• Chocoholic

    Förneka fortkörning, fartkamera. Vad kan hända?

    Balahir skrev 2011-04-06 14:55:00 följande:
    men snälla, han vägrar erkänna att han kört för fort, betala och sen skit i historien.
    Hoppar in här i tråden...

    En annan person än den tilltalade kan ju inte gå och betala boten. Det krävs först att den misstänkte erkänner. Vill denna person inte erkänna av någon anledning så kan ju knappast TS gå och betala boten. 

    Sen verkar det inte som om du har vidare stor människokännedom. Här det det förklarats varför mannen inte vill erkänna. Men du vet mer om den rätta orsaken än mannen själv? Du kanske borde satsa på en karriär inom psykologi.
  • Chocoholic
    Balahir skrev 2011-04-06 15:19:56 följande:
    enligt TS kör han aaaaaldrig för fort även om hon hetsar honom, därav skulle en människa ALDRIG kunna råka gasa på några km/h (som det handlar om) extra. ALDRIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 1111111
    Mmm, du skriver verkligen så att du låter som en trovärdig person. Alla mänskor är olika och att tro att du vet mer om någon du aldrig träffat än den personen själv eller personen som levt med denna under många år gör dig än mindre trovärdig i mina ögon. 

    Men men, gå du och föreställ dig att du vet en hel massa om okänt folk. Så länge du inte skadar någon genom det så är det ju fritt fram att göra.

     
  • Chocoholic
    Balahir skrev 2011-04-06 15:40:29 följande:
    jag tror inte att någon människa som kör bil aldrig har kört för fort.
    Nå, det var ju en liten annan sak det. Tidigare sa du att TS man helt enkelt inte vill erkänna att han kört för fort och det är en annan sak. Denna man verkar själv tro på att han inte gjort det och därför erkänner han inte. Men du hoppar in och påstår något helt annat. Då låter det som om du utger dig veta vad denna man egentligen tänker och känner. Har jag fel så ursäktar jag för missen.
  • Chocoholic
    humma skrev 2011-04-11 20:40:18 följande:
    TS, när ni fick hem brevet, hur lång tid hade ni på er att betala/bestrida???
    Det blixtrade till i kameran när jag körde idag, misstänker att jag kan ha kört lite för fort med andra ord...
    Men vi åker bort om två veckor och är sedan borta i två veckor, hade man mer än två veckor på sig att svara???
    Jag kan svara på den. Om jag inte minns fel så då ett brev väl kommer hem så har man 14 dagar på sig att besvara det. Jag vet däremot inte hur snabbt det kommer hem efter överträdelsen. Vissa har ju dessutom inte fått hem något brev alls trots att det blixtrat till. Tror jag hört att om det inte kommit hem något inom 3 månader så kommer det aldrig komma hem något brev. 

    Åker ni bort rekommenderar jag att ni har någon som tar in er post åt er. Ni kan ju be dem ringa er om det kommer hem ett kuvert från polisen. 
  • Chocoholic
    humma skrev 2011-04-11 22:12:27 följande:
    Hmmm, misstänkte att det är det bästa. Fasan, vad klantigt. Nåja, kul att be grannen att se efter om det kommer något från Polisen...
    Ja, ja, har bara mig själv att skylla på. Blev bara så förvånad för kameran var så långt borta tyckte jag, såg skylten längre fram, då blixtrade det till, skulle ha haft i farthållaren kan man lugnt säga...
    Nåå, misstag händer alla mänskor någon gång i livet. Hör till att vara människa Tråkigt då det händer såklart men vad kan man göra?
Svar på tråden Förneka fortkörning, fartkamera. Vad kan hända?