• Äldre 21 Jan 14:25
    92837 visningar
    127 svar
    127
    92837

    Förneka fortkörning, fartkamera. Vad kan hända?

    förmånga här är låtsas poliser... läxar upp folk och skrive helt löjliga saker... är ni gestapo?? eller andra småilskna idioter??? kan ni inte svara på denna enkla fråga hur man gör ... ???

    utan måste ni lägga in era personliga helt ointressanta åsikter???  om saker som ni egentligen inte har ett skit att göra med???

    Svaret::   ja helt klart går det att fixa o trixa med boten men det är svårt.. det gäller att kunna ljuga fint utan att snuten kommer på annars åker man dit.... ...

    man betalar för höga skatter redan som det är o dessutom skall snuten sko sig på ngn som råkar åka för snabbt annars är han helt laglig samhällsmedborgare..

    snuten borde sätta dit  politikerna som kör sverige i konkurrs genom sitt jävla hyckleri!!!   men just det... snuten är i maskineriet... lägg ned polisen ... dom gör knappast nytta ändå!!!!    

    /istalku2

  • Äldre 21 Jan 14:28
    Chocoholic skrev 2011-04-06 15:39:17 följande:
    Mmm, du skriver verkligen så att du låter som en trovärdig person. Alla mänskor är olika och att tro att du vet mer om någon du aldrig träffat än den personen själv eller personen som levt med denna under många år gör dig än mindre trovärdig i mina ögon. 

    Men men, gå du och föreställ dig att du vet en hel massa om okänt folk. Så länge du inte skadar någon genom det så är det ju fritt fram att göra.

     
    men snälla du ... svara på frågan vad hon ska göra och kom inte hit.. o spela bror duktig... och ett råd om du inte vet så HÅLL KÄFTEN1!!!!   skaffa dig ett liv!!!! (försök iaf) du kanske lyckas!-istalku2
Svar på tråden Förneka fortkörning, fartkamera. Vad kan hända?