Inlägg från: Onkel Anneli |Visa alla inlägg
  • Onkel Anneli

    BRA huskurer mot bihåleinflammation sökes!!

    sitter med samma besvärt och är snart redo att hoppa ifrån taket... hur lång tid tar det att läka ut av sig själv?

  • Onkel Anneli

    Jag körde en "blåsa ut hjärnan kur" igår kväll. Jag kittlade nysnerven i näsan tills det inte kom ut mer snor och då sköljde jag med 5 dl ljummet vatten med 1 tsk salt i.

    Jag hade vattnet i ett litermått och drog in det i näsan med ett sugrör- spottade ut det genom munnen. Jag sköljde inte med hela mängden vatten för då hade jag stått där hela natten. Men det lättade.

    Efter det hittade jag till min stora lycka nasonex hemma som jag fått utskrivet av en anann orsak ( ibland har man jäklar tur) och det har också hjälpt mig mycket.

    Idag är jag inte alls ljud och ljuskänslig, alvedon hjälper faktiskt mot huvudvärken och det finns hopp om livet.

    Tror däremot jag fått en lindrig inflammation eftersom jag blev såpass hjälpt av huskur plus nasonexen.

    Men när man är höggravid va det mer än tillräckligt... härmon natten låg jag och kände om mina tänder va lösa så jag kunde dra ut skiten- så jävla ont hade jag

    GullpuckotMe- krya på dig jag hoppas verkligen du blir hjälpt av medicinen du fick och att inflammationen inte fått mega fäste och inte ger med sig utan antibiotika!

  • Onkel Anneli

    Hur går det här inne, jag har inte alls blivit frisk- hade en bra dag och nu blir jag sämre och sämre igen. Ska till VC på fredag för då har jag avrit sjuk i de där 10 dagarna som man ska vara minimum.

    får jag ingen hjälp då så föder jag i deras vänthall som straff.. gud jag tror mitt huvud ska sprängas

Svar på tråden BRA huskurer mot bihåleinflammation sökes!!