Inlägg från: LyckligaMej |Visa alla inlägg
  • LyckligaMej

    Stödtråd: Vuxna barn till missbrukare

    Jag kan säga att jag hade lätt ringt socialen å bett dom ta  mina mindre systrar från pappa och mamma och skitit fullständigt i om dom blev arga och aldrig pratat mer med mej!!  Hellre att mina syskon har det bra och förstår att det finns bättre ! Men saken är den att soc gör inte ett jävla skit .

    Min syster försökte ta livet av sig genom att ta massa tabletter men sån tur var överlevde hon,.  Både hon och de andra 2 skär sig som bara den, Deras armar är fulla av ärr och benen likaså. För dom mår SKIT !! Morsan är alkis och har kört rattfull och legat avdeckad hemma . Farsan likaså, dom bor inte ihop. Vi bodde först hos morsan när dom sedan fick flytta till farsan för Morsan blev vräkt och bor just nu på ett vandrarhem. Farsan sköter sig men han dricker varenda dag och lagar ingen mat och pengarna går inte ens till barnen utan till alkohol !!!! ¨¨

    Jag flyttade där ifrån för länge sen och tyvärr har jag inte så bra kontakt med mina yngre systrar men försöker säga till dom att dom får vara här å att jag alltid finns här för att hämta eller vad som helst men de e hellre hemma då å kollar farsan typ....

  • LyckligaMej

    Har läst en del här å förstår inte hur man som förälder kan göra sånt mot sina barn.

    Har själv föräldrar som är alkolister, farsan började redan när ja å mina 3 systrar va små. Morsan började inte försän ja va ca 16 , är nu 25. Jag mår skit för detta å har absolut ingen kontakt mä morsan idag. Hon sitter inne just nu å jag sa oxo till henne att hon får inte träffa sitt första barnbarn, en gång har hon gjort de å ja säger aldrig igen. Oavsett om hon blir nykter så lämnar jag aldrig mina barn ensamma en sekund med henne. Jag blev mycket lämnad till mormor å morfar när jag var liten å även dom var långt gånga alkolister redan då. Slogs å hade sig. Hade aldrig utsatt mina barn för de.
    De ja skulle komma till är iaf att jag har sååå dåligt samvete för jag flytta från morsan å mina 3 systrar. Då visste jag inte att de va så illa som de va. Så dom säger ju idag att jag vet inget å bla blabla . Men som förstår inte att de kanske e därför jag mår skit. Då så va ja ute å festa varenda helg å skoldagar å ja när som helst man kunde. Jag har sååå mycket minnesluckor från hela min barndom och även min ungdom. Vet ej om de beror på spritens. Jag fick mycket bättre självförtroende när jag drack så varför skulle jag inte göra de. Idag har jag en dotter å väntar andra barnet å tänker på de ibland att tänk om man blir alkis . Men man måste kunna unna sig ett glas vin ibland. Kanske inte varje dag när man har de i släkten. Men ibland så klart man måste få. Jag hoppas annars så innerligt att mina vänner sambo å alla säger till mig å lyssnar inte ja så ring jobbet eller vad som. Min morsas vänner visste jue men vågade inget säga. Jag ringde hennes jobb å sa att hon brukar Komma full till jobbet. Ja skiter i om hon hatar mig !! De va för hennes skull. Behandlingshem blev de. Men de hjälpte ej. Såå många gånger ja hjälpt henne, med kläder pengar mat cigg. Vad får jag?? Skit. Nu e de slut mä de!!! Om hon inte en dag verkligen bestämmer sig å va nykter visst hjälper ja henne efter några månader. Så lite litar ja på henne.

Svar på tråden Stödtråd: Vuxna barn till missbrukare