Forum Föräldraskap - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • supersent att hämta kl 17.20?

  Tis 4 jan 2011 09:53 Läst 17019 gånger Totalt 176 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (det beror på) - Visa alla inlägg
 • Anonym (det beror på)
  Återställ
  Tis 4 jan 2011 09:53 #6

  Beror ju helt på när hon lämnas och hur långa dagarna är. Om hon ex lämnas 8.30 nånting så tycker jag inte det är så farligt. Alla har ju olika arbetstider och man kanske måste jobba 100%. Vissa kan ju inte flexa heller och alla har inte familj som kan hämta osv.
  Sen beror det ju på hur gammalt barnet är med?
  Jag hade inte skickat med min dotter på 2,5 år hem med en dagiskompis, då ser jag hellre hon är kvar tills vi hämtar henne. Nu har inte vi det problemet då jag hämtar henne 15.45 så hon är aldrig sist. Men hade jag vart tvungen ha henne längre så hade jag gjort så.

 • Anonym (det beror på)
  Återställ
  Tis 4 jan 2011 10:20 #19
  Anonym (fundersam) skrev 2011-01-04 09:56:04 följande:
  Jag har verkligen ingen i vår omgivning som kan hjälpa oss att hämta, tyvärr.

  Hon kommer inte jättetidigt, utan kl 8 ungefär. Hon är pigg och glad när jag hämtar henne. som tur är så gillar hon verkligen sitt dagis.
  På fredagar så hämtar jag en timme tidigare.

  Men ändå, samvetet gnager. Jag undrar som sagt hur alla andra gör, är det ingen mer som jobbar 100%

  jag försöker hitta en extramormor, som kanske kan vara barnvakt och hämta tidigare en-två gånger i veckan. Men å andra sidan som min sambo säger, vad skiljer det ifrån att hon sitter själv med en dagispersonal och pusslar eller leker med lego en stund?
  Jag tycker hon går rätt normala tider då, så länge hon trivs och är pigg och glad så tycker jag inte du ska känna så.

  Jag jobbar 100% och även min man. Men jag har förmånen att mina arbetsdagar bara är 7 timmar och vi har även flex så jag kan lägga upp min dag som det passar. Min man lämnar 06.45 medan jag åker till jobbet så jag kan börja tidigt, sen slutar jag 15 och åker och hämtar henne 15.45 på dagis. Ibland flexar jag ut tidigare om det passar. Hon är pigg och glad och trivs. Om jag hade märkt att hon var trött så hade jag övervägt att jobba mindre men ekonomiskt så behöver vi två fulla löner.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll