Forum Föräldraskap - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • supersent att hämta kl 17.20?

  Tis 4 jan 2011 10:19 Läst 17019 gånger Totalt 176 svar
  Visar endast inlägg av solida - Visa alla inlägg
 • Tis 4 jan 2011 10:19 #18

  Tänkte svara på frågan hur vi andra gör som hämtar tidigare.. Eller vi här iallafall. Nu är jag mammaledig så just nu är det ju annorlunda, men innan det jobbade jag 87,5% vilket betydde att jag oftast började kl 9. Sambon är VVS-montör och börjar och slutar tidigt, därför kunde sonen gå mellan 8.45-15.45 ca. Hjälper ju också att ha nära till jobbet...
  Jobbar på förskola och jag tycker att visst är det sent att hämta 17.20, men det är väl inte så att man höjer på ögonbrynen för att en förälder behöver hämta den tiden. Vi stänger 18 och det är oftast ett eller ett barn kvar tills dess. Det var någon som sa att personalen oftast har en kvart på sig efter stängningstiden att stänga, plocka undan etc men det stämmer tyvärr inte. Inte på någon av de förskolor där jag har jobbat eller varit på iallafall. Så sista tiden innan stängning behöver man göra allt det tråkiga jobbet, slänga sopsäckar och städa undan t ex. Vi är två som stänger, så då kan den ena göra det jobbet medan den andra är med barnen som är kvar, men på andra förskolor där jag jobbat har man stängt ensam och då får barnen som är kvar vara med och göra de sakerna.

  Du skrev att du har en sambo, slutar ni båda lika sent? Behöver båda jobba 100%? Det gör ganska mycket att gå ner bara några procent i arbetstid. Jag gissar att ni redan funderat på detta, och då kommit fram till att det behöver vara så här. I så fall, försök sluta ha dåligt samvete och må bra över att din familj verkar må bra! Vad andra tycker spelar ingen roll. 

Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll