• ÖNadja

    supersent att hämta kl 17.20?

    eternalstar skrev 2011-01-04 19:58:46 följande:
    Men om man hämtar sitt/sina barn så sen som tex 17.20 varje dag, HUR mycket träffar man dom då egentligen?! Då är det ju mat som ska lagas och barnen är säkert trötta sen efter en heldag på dagis. Då får man ju verkligen se till att ha kvalitetstid med barnen på helgerna!!
    men om du hämtar ditt barn så sent så börjar du ju senare och hinner vara med barnen på morgonen.

    Egentligen, vad är det för skillnad att gå 6-15.00 eller 9-18.00? Det är ju exakt lika många timmar och hur man sen väljer att spendera dom med barnet är ju upp till var och en.

    Jag tycker att det är värre att slita upp barnen före 5.30 på morgonen än att låta dom vara till kl 18.00 på kvällen. (Nu handlar ju TS om 17.20, men för att göra det enklare..)

    Ett barn som går senare dagar, kanske lägger sej senare och sover lite senare än ett barn som börjar kl 6 på morgonen, så tiden med barnen går att få oavsett om du hämtar kl 16 eller 18.

    Dom "sista" barnen på avdelningen får en uppmärksamhet som inte går att få när det är fullt på avdelningen. Dom får varva ner, kanske med en bok eller spel. Vilken lyx för dom små barnen att både hinna sova och varva ner och vila innan man ska hem, det hinner inte dom "tidiga" barnen.

    Jag slår vad om att du TS är en bra mamma, när du hämtar på dagis har inte med det att göra!
Svar på tråden supersent att hämta kl 17.20?