• Anonym (samma­!)
    Äldre 6 Jan 11:12
    44777 visningar
    47 svar
    47
    44777

    Vad är detta? Vattkoppor? Svinkoppor? Vägglöss? *BILDER*

    sådär såg våra fågelloppbett ut, de var inte särskilt jämna, utan utspridda över hela kroppen och kom även på dagarna. har ni några fågelbon i närheten? vi hade nämligen ett på balkongen som gav oss betten. 

  • Anonym (samma­!)
    Äldre 6 Jan 14:15
    #37

    Ja, jag tycker fortfarande det ser ut precis som fågelloppor, ni har inga bon i närheten? För isåfall ta bort de och se om det hjälper. 

  • Anonym (samma­!)
    Äldre 6 Jan 15:27
    #39
    Anonym (Vad är detta?) skrev 2011-01-06 14:28:00 följande:
    Näe. Och det är ju mitt i vintern. Ser knappt några fåglar ute. Har kollat på lite bilder och de är inte heller riktigt samma. Och de ploppar fortfarande upp nya lite hela tiden.

    Läkarna spekulerade i vattkoppor med en allergisk reaktion, men så tog de tillbaka det och sa typ: Ta antihistamin. Jojo, vi får väl se om det biter. Och om grannbarnet får några fler likadana. Faktum är ju att de inte vet vad det är. Och då tittade flera läkare.
    Vi fick fågellopporna just på vintern, för de äter på människor/andra värddjur, när fåglarna inte är i närheten - annars äter de bara på fåglar. Så det är just när fåglarna inte är där som de biter andra. Vi tre i familjen fick helt olika sorters bett, min dotters var röda och hårda medan mina såg ut precis som de betten på dina bilder. Så jag rekommenderar att ta en koll efter övergivna fågelbon. 
Svar på tråden Vad är detta? Vattkoppor? Svinkoppor? Vägglöss? *BILDER*