• kaajsaa

    Förhöjd TSH värden?

    Jag har hypotyreos mitt t3 var normalt mitt t4 var 6 och mitt TSH var 19, så jag ska börja äta levaxin nu. Jag har tre missfall sedan innan känns som om det här kan vara "boven i dramat"...

  • kaajsaa

    TSH:t har jag precis fått reda på att det ska vara mellan 0,4-4 och för att man ska vara bäst inom fertilitets synpunkt är det under 2 som gäller!

  • kaajsaa

    Jag har inte problem att bli gravid vi lyckades tre gånger förra året, men vi får inte behålla våra underbara små utan får missfall på missfall!

  • kaajsaa

    Ja jag hoppas verkligen att det är boven i dramat. Jag orkar liksom inte få fler missfall nu! Dessutom när mina värden är så här kanske det förklarar att jag mår som en golvmopp också?!

  • kaajsaa

    ja jag har ju varenda symtom i boken känns det som, och jag har aldrig kopplat samman med med sköldkörteln. Trots att jag ändå jobbar i sjukvården. Dock som akutsjukvårdare så det kanske inte är det vanligaste man behandlar då (prova aldrig)!

    Jag hoppas verkligen att det löser sig snart med mitt TSH för att må så här det slå ner så sjukt mycket på mig och min man. Vårt äktenskap får lida otroligt mycket. Jag vet att jag borde kunna hantera mig själv och mina känslor bättre. Men när det är så här kan jag inte det! Är det någon som har tips eller är det bara jag som är så?

  • kaajsaa

    Jag fick just reda på att mitt TSH hade sjunkit från 19 till 6,07 på en vecka med levaxin! Nu ska vi höja dosen till 50 mg/ dag! Åh det var en lättnad! Det ska ner under 2,0 då är vi nöjda! Men det är en otroligt bra sänkning alla fall!

  • kaajsaa

    Ja det är bra att kroppen reagerar fort, nu ska vi fortsätta så här lite mer levaxin så kommer det nog gå super bra nästa gång jag blir gravid! :D

  • kaajsaa

    Ja det känns väldigt bra! NU har det blivit höjt till 50mg/dag! Och sen ska jag lämna nytt blodprov nästa vecka! Det här ska nog lösa sig! Mitt köttstycke till kropp verkar börja vilja samarbeta med mig!

  • kaajsaa

    Ja det var min läkare som tycker att jag skulle ta blodprov så snabbt, han är överläkare så jag har inga större tvivel på honom!

  • kaajsaa
    Tinzu skrev 2011-03-12 01:28:12 följande:
    Nu har jag fått svar på mina värden efter senaste provtagningen, och TSH ligger på 6.91 och mitt T4 ligger på 15.8. Han tyckte att jag ska hålla mig på dosen 25mg och att jag ska ta nytt test om 6 månader.. jag kom på nu att man kanske ändå ska protestera lite grann? vi försöker trots allt få barn... och 6.91 är ju för högt ändå..

    hur ska jag göra?
    Jag tycker du ska säga att du vill höja det! Min läkare sa att 1,84 i TSH var för högt när man försöker skaffa barn. Så om han inte lyssnar så tycker jag att du ska byta läkare! Men till T4 låg bra tycker jag!
Svar på tråden Förhöjd TSH värden?