Inlägg från: Tenshii |Visa alla inlägg
  • Tenshii

    *********Nazister / SD***********

    solens skrev 2011-01-27 21:30:37 följande:
    De är väl samma .Samma ideologi,samma sätt, samma princip,fast SD vill inte direkt erkänna att de är nazister i kostym.
    Deras skillnad är i princip bara deras klädsel och hår förstås.
    Vad tror du annars??
    Det är väl samma? Du vet alltså inte. Är det någon som kommer med ogrundande påhitt och generaliseringar nu så är det ju du.
  • Tenshii

    Läser du ens alla länkar du dumpar här själv Solens? Du kommer ju med kilovis med faktafel som står beskrivna på rätt sätt i många av länkarna du själv hänvisar till.  Kan ju ta "De bytte namnet från Ny demokrati till Sveriges demokrati." tex. Det är ungfär lika sant som att Piratpartiet har uppstått ur Moderaterna.

    Kollar vi lite på en del höga politiker innom SD så kan du gärna få ta och förklara hur Kent och Ted Ekeroth, båda praktiserande judar, passar in i ett parti med en nazistik profil. Jag får inte det att gå ihop allt för bra ärligt talat.

    Stollarna på bussen är kända nazister i Jönköpingstrakten med de har verkligen inget med SD att göra. Tror att i alla fall killen har varit aktiv innom något nationalsocialistiskt parti tidigare. Sådana partier föraktar snarare SD.

  • Tenshii
    Add3 skrev 2011-01-29 14:12:15 följande:
    Och snart får ni otrevligheter i inboxen när han flippar ur...
    Verkar som att han tar ut sitt agg genom att söka på alla trådar som behandlar SD och dumpa den där lönklistan han körde här i var och en.
  • Tenshii

    Solens verkar ha blivit band men har nu regat om sig som "med" och fortsätter sitt länkspamande. Hoppas att FL kan stå för en IP-ban och en abuseanmälan till berörd ISP.

  • Tenshii
    punkt skrev 2011-07-02 17:04:44 följande:
    Varför just judar ?
    Därför att det var semitiska judar man hade i åtanke när begreppet myntades. Det finns ju även judar som inte är semiter, och semiter som inte är judar, men begreppet har ändå kommit att röra de två första. 
  • Tenshii
    punkt skrev 2011-07-12 05:32:04 följande:

    Det verkar många Sd anhängare har Adhd/Damp och Add, nivå 3, Add3

    Därför ser de på saker och ting på annarlunda sätt.


    Du har inte förstått det där med varför du blir avstängd gång på gång va? =)
Svar på tråden *********Nazister / SD***********