Inlägg från: LaFontaine |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Reumatism + Kortison

    Corren skrev 2011-02-05 20:50:00 följande:
    Linaslus: Har du provat många olika preparat mot din RA? Tanken var att jag skulle prova Humira nu senast, men när ja la fram att jag och min sambo vill börja försöka skaffa barn var det inte längre aktuellt. Provat stå på Humira? Jag hoppas ju att jag ska hitta något som fungerar så småningom. Skulle vara underbart att slippa vara trött och febern framför allt. Hur hög dos kortison har du stått på? Som det verkar för mig nu så är det inte lönt att stå på lägre än 10mg/dag (iaf vintertid).
    Jag står på Humira just för att kunna skaffa barn när min sambo och jag önskar och vill.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Corren skrev 2011-02-05 21:09:13 följande:
    Jezamine: Man kan bara hoppas det är värt det i slutändan.. Får man fråga hur lång tid det tog och på vilken dos biverkningarna började visa sig? Har inte märkt något själv än, och får hoppas jag slipper!

    iseika: Jaha, va märkligt, min läkare tyckte inte det var någon bra i dé i samband med graviditet. Men de kanske menar att Humira till skillnad från Arava inte finns kvar i kroppen, så att man kan sluta med medicinering och börja försöka bli gravid ganska på en gång? Eller är det tänkt att du ska fortsätta stå på Humira under grav?
    Tanken är att jag ska sluta med Humira när jag blir gravid och då förhoppningsvis bara klara mig på kortisoninjektioner.
Svar på tråden Reumatism + Kortison