• Äldre 11 Jul 20:45
    17444 visningar
    20 svar
    20
    17444

    Hur många är det som förlorar flera barn?

    Terrus skrev 2014-07-11 09:08:31 följande:

    Hej! Ser att det är en gammal tråd men skriver iaf.

    Vi förlorade vårt 3:e barn den 15 juni (v22) de två tidigare förlorade vi 100610 (v17) 130604 (v19) Läkarna tror nu att chorioamnoitit är orsaken till alla tre.

    Jag vill gärna komma i kontakt med er som har råkat ut för samma sak som oss, behöver få hjälp med information om chorioamniotit, om ni lyckats få barn tillslut, om barnen har fått några problem etc.

    Vår läkare säger att jag troligtvis aldrig kommer att bli mamma då de inte vet hur de ska besegra chorioamniotit & att eftersom att jag far förlorat 3 barn så är de övertygade om att det kommer att hända vid varje graviditet.

    Jag har också fått information om att antibiotika slår ut andra bakterier men förstärker chorioamniotit, så antibiotika är ingen hjälp.

    Det här innebär att läkarna har gett upp & kan inte göra mer för mig. Det är så fruktansvärt, frustrerande, överdjävligt & jag blir så arg, förbannad, ledsen & känner mig så liten!

    Jag är tacksam för all input jag kan få!

    Med vänlig hälsning,

    Terese


    Kära du, fy f-n vad livet är orättvist!!!

    Jag har förlorat ett barn i magen (v 21), men har idag tre. Alla de känslorna jag hade när min pojke dog, går inte att förklara för någon som inte varit med om det. Jag kan inte föreställa mig hur det skulle kännas att förlora tre. Jag tycker att du är så modig som faktiskt vågade försöka inte bara en, utan två gånger till ! Inget jag säger kan ju hjälpa dig, men jag hoppas av hela mitt hjärta att ni en dag kommer att få ha ett barn hos er, på ett eller annat sätt! Kram
Svar på tråden Hur många är det som förlorar flera barn?