Inlägg från: Anonym (arg mamma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (arg mamma)

    fel av dagis

    ida ringde dagis och ville att jag skulle komma dit och prata med dom, när jag kommer dit så säger fröknarna att min dotter (3,5 år) har slagit och sparkat två pojkar (5 år).  dom undrar vart hon lärt sig detta, då frågarna jag om dom vet varför hon slog dessa pojkar och då kommer hela historien fram, det visar sig att dessa pojkar har dragit ner byxorna på min tjej och försökt trycka in en penna i henne och att hon då slagit och sparkat dom för att komma loss och vad gör då dessa idioter till fröknar, jo dom skäller på min dotter, hur dumma i huvet får man lov att vara egentligen. när jag kom dit så var min dotter jätte ledsen och helt i upplösningstillstånd... jag blir så jäklar förbannad, hur kan man agera som fröknarna gjorde.. jag är jätte glad att min dotter sa ifrån och kämpade emot för sånt beteende som pojkarna visade 'är fan inte okej...

    undrar nu hur andra skulle ha gjort i mitt läge,, hade ni tyckt som jag att pojkarna ska bestraffas eller som fröknarna att det var min dotter som gjorde fel???

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-02-17 13:13
    hej,, tänkte bara ge en liten uppdatering, har varit samtal fram och tillbaka dessa dagar, känns som att jag ständigt sitter i telefon just nu,, känns att det är en lång resa man gett sig in på men det är det värt för att barn inte ska fara illa. kommer inte att skriva så mycket här för har för mycket annat att fokusera, men jag kommer att uppdatera så fort jag får tid, tack alla som visat ett enormt stöd, känns skönt att veta att det finns människor som er.

  • Svar på tråden fel av dagis
  • Anonym (arg mamma)

    idag ska det stå som första ord inte ida,, e upprörd när jag skriver så blev fel

  • Anonym (arg mamma)

    nej dom hade inte skällt på pojkarna för dom ansåg att det bara var nyfikenhet och istället bara skällt på min lilla tjej. dom sa att dessa två pojkar ofta bråkar med andra barn så dom e väldigt nyfikna av sig som dom sa,  jag frågade om dom ringt pojkarnas föräldrar då frågade dom varför dom skulle göra det, pojkar e ju som pojkar e som den ena fröken sa... har nog aldrig varit så arg i hela mitt liv. jag har ringt och fått tid för att prata med rektorn imorgon jag hoppas på en bättre reaktion från henne.  min lilla tjej har suttit i soffan och varit hängig och gråtit och säger att hon aldrig mer vill gå till dagis sen vi kom hem.. jag lider så med henne..

    känns skönt att veta att det finns fler där ute som tänker som jag,, tack för alla svar.. 

  • Anonym (arg mamma)

    tack för alla svar, känns skönt att veta att folk håller med en och att man inte bara överreagerade och var överkänslig som fröknarna försökte få det till.. 
    Nu har lillflickan äntligen somnat efter en eftermiddag och kväll med mycket gråt och oro, gör så ont i hjärtat att se min annars så glada tjej så ledsen..
    ska som sagt på möte med rektorn imorgon så får vi se vad som händer, rektorn lät förstående över telefon när jag ringde tidigare idag så jag hoppas att mötet ska gå bra,, jag uppdaterar imorgon efter mötet nu ska jag försöka lugna mina nerver och se om det blir nån sömn inatt fast jag betvivlar det..

    återigen tack alla som svarat. 

  • Anonym (arg mamma)

    hej  kom precis hem från mötet med rektorn,  det gick faktist över förväntan, rektorn var jätte trevlig, hon förstod mig precis,, hon hade även ringt och bett pojkarnas föräldrar att komma på möte men dom hade tvärvägrat så det var ju lite synd.. hon berättade att dessa pojkar är tydligen ett pågående ärende, har varit fler anmälningar emot dom, dom kommer troligtvis att bli förflyttade till ett special dagis. när rektorn pratat med fröknarna igår efter mitt samtal så hade dom sagt till henne att dom har gett upp på pojkarna eftersom dom alltid bråkar med nån vilket absolut inte är rätt. tydligen har pojkarna ganska jobbiga hemförhållanden men det kunde hon såklart inte gå närmare in på, vilket jag förstår helt. den av fröknarna som var mest likgiltig har fått en varning.  har sett att många tycker att vi ska byta dagis och kan berätta att vi är på väg att flytta så vid månads skiftet så ska dom byta dagis vilket känns jätte skönt för jag har aldrig varit riktigt bekväm med dagis. mina tjejer har inte varit på dagis idag nån av dom, har som tur är världens bästa mamma som nyligen gått i pension så hon ska ta flickorna dom dagar som e kvar till dagis bytet och det känns jätte skönt.. känns som att detta är början till en lång process, rektorn frågade flera gånger om jag verkligen orkade ta detta eftersom jag ändå snart ska flytta men jag sa det att jag vet att jag väldigt lätt bara skulle kunna strunta i det eftersom vi ska flytta men jag känner ändå att för dom andra barnen på dagis skulle så vill jag gå vidare, vet inte om jag tänker fel där men men det får framtiden utvisa....
    jag e så otroligt stolt över min tjej, har alltid sagt till henne att hennes kropp är hennes egen och den bestämmer hon över och  att aldrig låta nån göra nåt mot henne mot hennes vilja.
    är jätte tacksam för allas stöd här, det ger en hopp om mänskligheten..
    nu blev detta väldigt kompakt och tätt skrivet men jag är trött så¨ ni får ursäkta 

  • Anonym (arg mamma)

    hej,, jag vet inte vad en rektor får och  inte får säga, men har hon sagt nåt hon inte får så får hon stå för det, jag kommer att gå vidare med detta och visar det sen att rektorn gjort nåt fel så är det inte mitt fel utan det får hon ta. 
    Min tjej vill absolut inte gå tebax till dagis just nu så då ska hon inte behöva det,, hennes bästa vänner från dagis umgås hon även med privat så dom kommer såklart fortsätta ses fast hon slutar på dagis. hade såklart önskat ett bättre avslut på dagis än detta men vad ska man göra..
    är jätte tacksam för allt stöd jag fått här. 

Svar på tråden fel av dagis