• Anonym
    Äldre 14 Feb 16:01
    51479 visningar
    355 svar
    355
    51479

    fel av dagis

    Jag skulle bli upprörd jag med!
    Jösses, hur funtade är fröknarna om de anser att pojkarna inte gjort fel utan flickan som blev utsatt!??!!?
    Jag skulle kontakta föräldrarna & även rektorn som föregående nämde.
    Får din lilla flicka skäll för detta så kan man ju undra vad som sker för övrigt där på förskolan.
    Menar fröknarna då att hon skulle legat snällt kvar & låtit pojkarna fortsätta???

  • Anonym
    Äldre 14 Feb 16:23
    #18

    Men fy så dåligt av fröknarna! Låter inte som det står riktigt rätt till.... Tycker absolut du ska ringa rektorn och gå vidare med detta!

  • Anonym
    Äldre 14 Feb 16:50
    #27

    Jag säger som alla andra, helt sjukt ju! Dom frågar dig var din dotter lärt sig slåss och sparkas (naturligt försvar skulle jag kalla det) istället för att undra var pojkarna lärt sig att man kan stoppa pennor i tjejer..

    Kräv ett möte med både rektor och berörd personal och be någon av dessa sedan prata med pojkarnas föräldrar. Det är ju det minsta man kan begära. Jag hade (om det går) bytt förskola med, men det beror kanske lite på hur dom hanterar det här vidare..

  • Anonym
    Äldre 14 Feb 22:46
    #59

    ...jag blir bara skrajare ju mer jag tänker på det som hände din dotter.

    Ska samhället nu helt plötsligt acceptera våldtäkt bara för att "pojkar är pojkar"!?
    Usch o fy o tvi.

    Vet inte om jag någonsin kommer lita på dagis när det finns sådana människor som jobbar och har ansvar för barn.

    Din dotter är en förebild för alla kvinnor där ute.
    Styrkekramar till dig TS. 

  • Anonym
    Äldre 14 Feb 22:54
    #65
    Anonym (arg mamma) skrev 2011-02-14 15:54:50 följande:
    ida ringde dagis och ville att jag skulle komma dit och prata med dom, när jag kommer dit så säger fröknarna att min dotter (3,5 år) har slagit och sparkat två pojkar (5 år).  dom undrar vart hon lärt sig detta, då frågarna jag om dom vet varför hon slog dessa pojkar och då kommer hela historien fram, det visar sig att dessa pojkar har dragit ner byxorna på min tjej och försökt trycka in en penna i henne och att hon då slagit och sparkat dom för att komma loss och vad gör då dessa idioter till fröknar, jo dom skäller på min dotter, hur dumma i huvet får man lov att vara egentligen. när jag kom dit så var min dotter jätte ledsen och helt i upplösningstillstånd... jag blir så jäklar förbannad, hur kan man agera som fröknarna gjorde.. jag är jätte glad att min dotter sa ifrån och kämpade emot för sånt beteende som pojkarna visade 'är fan inte okej...

    undrar nu hur andra skulle ha gjort i mitt läge,, hade ni tyckt som jag att pojkarna ska bestraffas eller som fröknarna att det var min dotter som gjorde fel???
    Du fick  alltså bekräftat att detta har hänt, av vem? Pojkarna eller fröknarna man tycker ju att om det var från fröknarna informationen kom så har dom alltså sett detta och låtit det ske eller? Pojkarna ska veta bättre, hade skickat lapp hem till deras föräldrar om att dom betett sig olämpligt på dagis sen föräldra samtal. Ring chefen för dagiset eller kommunen och fråga om vad som kan göras för att detta ej ska kunna hända igen. Det är ju förnedring på hög nivå, kränkande om inte annat.
  • Anonym
    Äldre 14 Feb 23:02
    #68

     Fy, vad hemskt!! Jag tycker att man hör alldeles för mycket om såna här liknande fall, där barn blir utsatta på dagis. Inte barnens fel, det är politikerna som gör att det är för stora barngrupper och för lite personal!
     De kan inte hinna med överallt.
     Men nu var det ju dessutom helknäppa fröknar...hoppas du orkar stå på dig och klaga!!

  • Anonym
    Äldre 15 Feb 07:55

    Hade blivit skit arg! Är helt rätt att din dotter sa ifrån! Frågan är inte vart hon har lärt sig att säga ifrån utan vart har pojkarna lärt sig att man ska göra så med en flicka????

  • Anonym
    Äldre 15 Feb 08:14

    Blir helt häpen att sådant beteende förekommer hos pedagoger i Sverige på 2000-talet!
    Det är väl en j*la skillnad på att vara nyfiken och att betå sexuella övergrepp, eller? Din dotter visade ju fantastiskt mod som slog ifrån, vad hade pedagogerna gjort om pojkarna hade lyckats och slitit sönder din dotters underliv med en penna? Hade de tagit ansvar för det då? Nej, fy f*n säger jag bara!!!

    (Jag utsattes själv för liknande saker under en lång period när jag gick i mellanstadiet, och det har jag verkligen inte kommit över ännu. Rektorn och lärararna fokuserade mest på att jag hade börjat skolka och inte ville äta eller gå till skolan, men pojkarna som gjorde detta mot mig i flera månader fick mest lite "reprimand" och ombads mycket vänligt att lägga av.)

    Det är dagispersonalens förban*ade skyldighet att ta itu med detta snarast!!!

    Styrkekramar till dig och din dotter

  • Anonym
    Äldre 15 Feb 08:34

    Åhh så arg jag hade blivit om det hade varit min dottern , självklart gjorde hon helt rätt i som försvarade sig och pojkarna måste ju få veta att dom har gjort JÄTTE fel !!!!

    Förvisso hör det till att vara nyfikna på de olika könsorganen när man är liten , men frågan är VART pojkarna lär sig att det ska in något där nere på flickorna ? För den vetskapen kommer knappast som en klar blixt från himelen .

    Uch så arg så jag nästan skakar av frustation , ta en disskution du med fröknarna på dagis och funkar inte det så försök med rektorn , detta ska verkligen inte tas på lugnastesätt . 

  • Anonym
    Äldre 15 Feb 09:02

    Duktig tjej du har. Jag hoppas du förklarar för henne att hon gjorde helt rätt och att det var pojkarna som gjorde FEL. Ring rektorn nu, om rektorn reagerar likadant som personalen hade jag tagit dottern därifrån på en gång!!

Svar på tråden fel av dagis