• leolina1980

    fel av dagis

    Vilken duktig flicka du har som försvarar sig! Hon gjorde helt rätt.

  • leolina1980

    Men vilka knäppa fröknar ni har. Jag skulle allvarligt fundera på att byta dagis, skulle inte kännas bra att min dotter lärde sig att pojkar har rätt att göra vad dom vill med våra kroppar för att dom är nyfikna. Trodde vi kommit längre än så i Sverige.

  • leolina1980

    Och du ts ska prata med din dotter och berömma henne för att hon försvarade sig, hon ska absolut inte börja tro att det är fel och att man ska låta folk göra saker med ens kropp som känns obehagliga..

  • leolina1980
    Anonym (arg mamma) skrev 2011-02-15 12:11:52 följande:
    hej  kom precis hem från mötet med rektorn,  det gick faktist över förväntan, rektorn var jätte trevlig, hon förstod mig precis,, hon hade även ringt och bett pojkarnas föräldrar att komma på möte men dom hade tvärvägrat så det var ju lite synd.. hon berättade att dessa pojkar är tydligen ett pågående ärende, har varit fler anmälningar emot dom, dom kommer troligtvis att bli förflyttade till ett special dagis. när rektorn pratat med fröknarna igår efter mitt samtal så hade dom sagt till henne att dom har gett upp på pojkarna eftersom dom alltid bråkar med nån vilket absolut inte är rätt. tydligen har pojkarna ganska jobbiga hemförhållanden men det kunde hon såklart inte gå närmare in på, vilket jag förstår helt. den av fröknarna som var mest likgiltig har fått en varning.  har sett att många tycker att vi ska byta dagis och kan berätta att vi är på väg att flytta så vid månads skiftet så ska dom byta dagis vilket känns jätte skönt för jag har aldrig varit riktigt bekväm med dagis. mina tjejer har inte varit på dagis idag nån av dom, har som tur är världens bästa mamma som nyligen gått i pension så hon ska ta flickorna dom dagar som e kvar till dagis bytet och det känns jätte skönt.. känns som att detta är början till en lång process, rektorn frågade flera gånger om jag verkligen orkade ta detta eftersom jag ändå snart ska flytta men jag sa det att jag vet att jag väldigt lätt bara skulle kunna strunta i det eftersom vi ska flytta men jag känner ändå att för dom andra barnen på dagis skulle så vill jag gå vidare, vet inte om jag tänker fel där men men det får framtiden utvisa....
    jag e så otroligt stolt över min tjej, har alltid sagt till henne att hennes kropp är hennes egen och den bestämmer hon över och  att aldrig låta nån göra nåt mot henne mot hennes vilja.
    är jätte tacksam för allas stöd här, det ger en hopp om mänskligheten..
    nu blev detta väldigt kompakt och tätt skrivet men jag är trött så¨ ni får ursäkta 
    Jag är så stolt över dig!! Du är en superbra mamma som lär din dotter att hennes kropp är hennes och att hon får försvara sig. Jag är också så glad att du tar sriden med dagis trots att ni ska flytta, för dom pedagogerna måste verkligen lära sig ett och annat.

    Många kramar!
Svar på tråden fel av dagis