• Anonym (arg mamma)

    fel av dagis

    ida ringde dagis och ville att jag skulle komma dit och prata med dom, när jag kommer dit så säger fröknarna att min dotter (3,5 år) har slagit och sparkat två pojkar (5 år).  dom undrar vart hon lärt sig detta, då frågarna jag om dom vet varför hon slog dessa pojkar och då kommer hela historien fram, det visar sig att dessa pojkar har dragit ner byxorna på min tjej och försökt trycka in en penna i henne och att hon då slagit och sparkat dom för att komma loss och vad gör då dessa idioter till fröknar, jo dom skäller på min dotter, hur dumma i huvet får man lov att vara egentligen. när jag kom dit så var min dotter jätte ledsen och helt i upplösningstillstånd... jag blir så jäklar förbannad, hur kan man agera som fröknarna gjorde.. jag är jätte glad att min dotter sa ifrån och kämpade emot för sånt beteende som pojkarna visade 'är fan inte okej...

    undrar nu hur andra skulle ha gjort i mitt läge,, hade ni tyckt som jag att pojkarna ska bestraffas eller som fröknarna att det var min dotter som gjorde fel???

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-02-17 13:13
    hej,, tänkte bara ge en liten uppdatering, har varit samtal fram och tillbaka dessa dagar, känns som att jag ständigt sitter i telefon just nu,, känns att det är en lång resa man gett sig in på men det är det värt för att barn inte ska fara illa. kommer inte att skriva så mycket här för har för mycket annat att fokusera, men jag kommer att uppdatera så fort jag får tid, tack alla som visat ett enormt stöd, känns skönt att veta att det finns människor som er.

  • Svar på tråden fel av dagis
  • morochmer

    Menar du att de försökte stoppa in en penna i hennes snippa?
    Isf ska socialen kontaktas och detta ska inte förminskas på något sätt. Ett krismöte behövs med hela förskolans personal, ledning och föräldrar.

  • pamilya

    Jag är inte ett dugg förvånad över "fröknarnas" kommentar... Jag vet inte hur många gånger vi tjejer fick höra det av våra lärare på låg och mellanstadiet. När killarna höll fast oss och tafsade fick vi höra att pojkar är pojkar och de gör så ibland. Och att killar som gör saker mot ens vilja bara är kär i en... Det finns tyvärr idioter i alla yrkeskategorier...

    TS, lycka till idag! Hoppas att rektorn tar detta på allvar.

  • GrodanHopp

    Fy fan vad vidrigt!! Lycka till TS! Stå på dig o anmäl till soc! Tänk vad dessa pojkar kan göra när de blir 15-16år gamla om ingen (soc) gör ngt NU!!

  • Nape

    Ghaaaaaaaaaaa! *blir galen och bankar pannan mot tangentbordet*

    TS stå på dig, din dotter gjorde helt rätt!

  • Anonym (ILE)

    men fy f-n vad arg jag blir när jag läser!!! dom fröknarna borde ju få sparken. prata med rektorn! kram

  • Anonym

    Hade blivit skit arg! Är helt rätt att din dotter sa ifrån! Frågan är inte vart hon har lärt sig att säga ifrån utan vart har pojkarna lärt sig att man ska göra så med en flicka????

  • Wavva

    Fy sjutton! VArt hon lärt sig beteendet? Instinkt kallas det... Va arg jag blir när jag läser hur de prioriterar sin bestraffning. Dessutom att ringa in dig för detta... Det var ju pojkarna som var "the bad guys"

  • lightfish

    Stackars lilla tjej och vilka djävla inkompetenta vuxna... Super att hon sparka och sa ifrån, tänk om vuxenvärlden betett sig så också?!? Ta kontakt med föreståndaren, funkar inte det så kontakt över denna och funkar inte det.,tja..du förstår principen. Jag skulle nog polisanmält det samt hällt mitt barn hemma.

  • Terese f
    Vad duktig din dotter är !!! Och jag skulle absolut ringa rektorn och berätta hur det ligger till, jag skulle även byta dagis och kontakta soc för även om barn är nyfikna på varandras underliv måste de veta att man inte får röra någon annans!! Någon krismöte/hur detta ska anteras måste ju finnas.

    Deras föräldrar, har de sagt något?

    Stå på dig, din dotter var så duktig som sa ifrån! Som någon skrev ovanför är de lätt att säga att "pojkar är pojkar", fick också höra de i mellanstadiet när man blev taffsad på HELA tiden. Det är verkligen inte ok.
Svar på tråden fel av dagis