• Äldre 25 Mar 16:24
    3478 visningar
    17 svar
    17
    3478

    Idag ska jag ta bort min bästa vän Nova

    Hej, såg att din trådstart är länge sedan nu ..jag ville bara säga dig det att jag varit i din sits och man mår så hemskt dåligt. Vår hund var iofs jättesjuk o gammal, 14 år med hjärnblödning. Jag grät från klockan 7 på morgonen till klockan 6 på kvällen...hela dagen var en pärs. Först upptäcka hur sjuk han var, sedan försöka ta sig till veterinären, sedan hem till ett mkt mkt tomt hem....plockade undan hans skålar osv.


    Jag minns det som om någon hade kört över mig med en ångvält. Helt slut. Det jag vill också säga är att man, otroligt nog, kommer över det. Det tar tid, jag saknar honom oändligt men försöker tänka att med hans sjukdom så hade varit grymmare att låta honom leva. Han kunde inte stödja på benen, åt inte , drack inte. Bara låg och flämtade helt borta.


    skickar stora och varma kramar till dig!

  • Äldre 25 Mar 16:28
    #15

    O just det, skulle någon idiot få för sig att säga "men det är ju bara ett djur" så be dem dra åt *****!  Tror någon enstaka person fällde en sån kommentar när vår hund somnade in och jag fick behärska så jag inte skulle skrika åt personen. Djur eller ej.....hundar kommer såå otroligt nära en. Precis som en person. En person som dessutom aldrig dömer, alltid älskar en gränslöst och blir helt hysteriskt glad när man kommer hem!

Svar på tråden Idag ska jag ta bort min bästa vän Nova