Inlägg från: Jino |Visa alla inlägg
  • Jino

    Misslyckade slingor hos frisören! Gråtfärdig!

    Har tidigare varit trogen min frisör och alltid gjort blonda slingor där. Sen bestämde jag mig att vara brunett ett tag och för någon vecka sen bestämde jag mig för att slinga det.
    Jag åkte till min vanliga frisör och berättade att jag ville ljusa upp det med två sorters slingor, en ljusare blond och en väldigt mörk nyans av blond.

    Det är inga problem säger han och börjar lägga upp en massa slingor i folie, allt går till som vanligt UTOM att han avönder sig av endast en färg... När jag frågar om var den andra färgen är säger han att den behöver inte lika lång verkningstid och att han lägger in den i slutet....

    Väl i slutet så hämtar han den andra färgen... Den ser inte alls ut som den blåa "geggan" som man blonderar håret med och tar på endast höger sida...(???!!!!!???)

    När jag väl ska duscha av det märker jag att båda frisörerna utbyter blickar och att han schamponerar mig tre gånger?!! Och han tar verkligen iii!

    Väl borta vid spegel ser jag en tjej (min egen spegelbild) men senapsfärgade ränderi håret. Frisören som ser min min säger - Det blir bättre när det torkar....

    Men det blir det inte... Och dum som jag är betalar jag och sen gråter hela vägen hem... =(

    Jag ringde tillbaka i förrgår och berättade att jag var väldigt missnöjd och han menade att eftersom jag gick ut och inte sa något så anses jag vara en "nöjd" kund...

    Detta är en frisör jag gått till i flera år... Det har alltid blivit perfekt förutom senapen han hällde i håret sist...

    Vad kan jag göra? Då jag har väldigt tjockt och långt hår kostade det mig en förmögenhet att göra slingorna...

    Ps. på vissa delar i håret, så är det jätte blond de första två cm vid hårbotten och sedan slutar färgen och håret är brunt..!!!!

    Snälla någon hjälp mig!!! Kan jag kräva att han gör om de? Ska jag köpa hem färg och måla allt brunt igen?

  • Svar på tråden Misslyckade slingor hos frisören! Gråtfärdig!
  • Jino

    Har han rätt att ta ut extra kostnader för att "rätta" till det?

Svar på tråden Misslyckade slingor hos frisören! Gråtfärdig!