• Anonym (Julie­)
    Äldre 12 Mar 10:15
    4944 visningar
    57 svar
    57
    4944

    varför vill ni se mig gråta?

    I din andra tråd handlar det om att du vill normalisera ett beteende från en kille till dig, där det enligt dig ska vara okej att killen ger dig blåmärken, ligger runt och visar aggressiva tendenser, medan du ligger bara med honom, städar hos honom och bara tar hans beteende med en klackspark. Att du blir dåligt behandlad och vid varje sextillfälle riskerar att få massor av olika könssjukdomar som i förlängningen kan leda till att du blir steril, mår mycket dåligt eller kanske till och med dör är inget du överhuvudtaget vill höra på.
    Dessutom är killen 18, har redan ett barn som han inte tar hand om och knappt ens får träffa (varfördå kan man ju undra), har en trasig bakgrund och går varken i skolan eller jobbar och gör ingenting för att förbättra sin situation.

    Om folk har gjort dig ledsen så är det jättetråkigt, men jag måste säga att din envishet i att normalisera det här beteendet som din Bästa Knullkompis har, inte är okej någonstans.

  • Anonym (Julie­)
    Äldre 12 Mar 22:11
    #21
    mitt liv skrev 2011-03-12 20:20:21 följande:
    men så verkar man inte få tycka, det är inte pk.
    Personligen hade jag svårast med slag, det syntes ju också utåt liksom. Funkade rätt ok med psykiskt våld, blev ledsen ibland men tog det bra många gånger ändå. Men det jag överhuvudtaget inte ens reagerade på var det sexuella våldet. Det var så lätt att bara tycka att det var okej, till och med lite spännande och häftigt. Fastän jag var full av blåmärken och knappt kunde sitta efteråt...
Svar på tråden varför vill ni se mig gråta?