Inlägg från: Themis |Visa alla inlägg
  • Themis

    varför vill ni se mig gråta?

    De hoppas väl att du ska inse att du har problem och göra nåt åt det.

    Men man kan inte rädda den som vägrar se verkligheten och då blir man frustrerad. Frustrerade människor är ofta elaka.

    Den som uppenbart visar att de inte har någon som helst självrespekt eller mänsklig värdighet medverkar till att män beter sig som din kille. Vi andra vill inte att det ska vara ett okej beteende och därför blir vi upprörda och arga på dig som inte markerar.

    För varje tjej som beter sig som du blir ytterligare någon illa behandlad eftersom killarna lär sig att tjejerna är offer som man kan göra vad som helst med.

    Är det det du vill lära dem? Är det så din dotter ska bli behandlad i framtiden? Vill du bli ihågkommen som "hon den där skumma dörrmattan med blåmärken" socialt?

    Du väljer nu. Ska du vara ett offer resten av livet eller inte? Är du med resten av världens kvinnor som inte har tiggt om att bli misshandlade och sexuellt illa behandlade i vanliga relationer, eller är du en som vi kan avskriva för att hon väljer att hellre bli hittad död en dag med ränder från elementet i bakhuvet?

    Fundera på det väldigt noga för det är inte ett skvatt synd om dig om du väljer att leva i det här istället för att söka hjälp, när flera hundra personer skriker åt dig hur lite lämpad du just nu är att ta beslut om den här relationen utan hjälp av terapeut. Är man inte villig att ta till sig vad en större grupp med livserfarna kvinnor skriver så varför skriva alls då?

Svar på tråden varför vill ni se mig gråta?