• Äldre 24 Mar 09:40
    12026 visningar
    103 svar
    103
    12026

    Långa blygdläppar!

    Jag tycker du ska kontakta en gynekolog som du kan både visa dig för och få prata med. Jag förstår att du tycker det är väldigt jobbigt men du ska veta att jag- och jag är nog inte ensam- skulle aldrig i livet tycka någonting om en kvinna med annorlunda blygdläppar eller män med för mycket förhud eller fräknar på rumpan eller...Vad nu en del anser fult/omanligt-kvinnligt/osexigt osv.

    Om du får fysiska problem som skavsår så måste du självfallet söka hjälp. Visst måste sjukvården hjälpa dig? Jag menar de operar ju öronen på tonåringar??

    Och kalkonskämt kan du ju spela med i om det känns okej men det verkar ju inte så, hade någon kläckt ur sig det nära mig hade jag nog smidigt dragit mig därifrån. Det är inte det minsta roligt att tala nedvärderade om andras kroppsdelar enligt mig.

    Lycka till med besök hos gynekolog!

  • Äldre 24 Mar 11:21
    #11

    Men herregud *mina öron trillar av* Vilka sorts män skämtar om blygdläppar, detta har undgått mig helt! Jag vet att i gymnasiet var det lite fula gliringar från både killar och tjejer men det tycker jag att man lämnar bakom sig efter (åtminstone!) gymnasiet. Snälla kvinnor öppna munnen och berätta för de som kan något om underliv, sexualitet och sociala fobier (vilket jag tycker det låter som).

    Jag blir helt förvånad när jag ser vad ni skriver och det är för jävligt att NI skäms när det är infantila vuxna som borde uppfostras! om ni träffar en dålig gynekolog som inte tar eran uppfattning  på allvar så kan ni skriva av dem som oproffesionella. Visst är det så att vi "inte stympar kvinnor i Sverige" Men å andra sidan så är det inte särskilt empatiskt att inte lyssna på hur någon känner.

    Det är er uppfattning i hur ni känner som är det väsentliga, inte vad andra tycker att ni borde känna.

Svar på tråden Långa blygdläppar!