Inlägg från: Johanna 1977 |Visa alla inlägg
  • Johanna 1977

    Långa blygdläppar!

    Jag har också större inre och har funderat på att fixa dem... men försöker övertyga mig själv om att alla ser ut lite hur som hellst där nere och att jag ska sluta bry mig.
    Tyvär får jag aldrig någon komplimang eller kommentar över något alls som gäller hur jag ser ut från min kille sedan 8år... så jag har ingen aning om vad han tycker.
    Ingen tidigare har iaf klagat... så jag antar att vi har rätt att se ut som vi gör... killars snoppar o pungar ser ju ut lite hur som hellst de också.

    Du, trådtartaren, och ni andra. Jag tycker ni/vi ska sluta skämmas. Alla ser ut på alla möjliga olika sätt både här o där och det är som det ska vara.

  • Johanna 1977
    Anonym skrev 2011-03-24 20:59:25 följande:
    Hej alla!
    Jag på Christer i P3 idag och där berättade de om "kussomaten". Det är tydligen nån slags fotogrej som finns i danmark där man anonymt får gå in och fota sitt könsorgan. Detta är ingen "porrgrej" utan man gör det för att visa mångfalden på kvinnors könsorgan. Låter lite konstigt, jag vet. Men på radioprogrammets hemsida så har de länkat till den här hemsidan där alla bilder läggs upp.
    Jag har själv lite komplex för hur jag ser ut, från o till.. Och man jämför sig med alla andra. Men på den här sidan får man verkligen se hur olika alla ser ut! Det finns inte ett underliv som är likt ett annat. jag blev faktiskt själv förvånad. Ganska skönt att se att alla tjejer inte ser ut som rakade porrstjärnor. Så ett tips till er alla, ta en titt! :)

    www.kvindekenddinkrop.dk/kkdkpix.html#
    Åh herregud! Ja det var ju verkligen alla sorter
    Nyttigt att se för oss tjejer. Kussomaten är bäst!
Svar på tråden Långa blygdläppar!