• Äldre 28 Mar 12:18
    21330 visningar
    59 svar
    59
    21330

    Hur får jag bort grannarnas katter från min uteplats?

    en vattenspruta skulle jag också tipsa om fy-spray är ju effektivt annars, men jag vet inte hur det fungerar på en hel veranda. jag skulle nog köra på en sån vattenspruta eller skaffa en egen katt som jagar bort dom hihi.

  • Äldre 28 Mar 12:23
    #7
    Anonym (ts) skrev 2011-03-28 12:20:57 följande:

    Jag är bara så rädd att grannarna ska ta illa upp om jag frågar om jag får spruta vatten på dem. Vi har inte bott här i ett år ens så vi vill inte bli några tjurskallar för de andra i området. Jo visst kan man se det positiva i att det blir mindre råttor och möss, men samtidigt vill jag inte ha några döda djur på min altan..


    Men jag ska testa att ha med mig en sprayflaska med vatten när vi är ute!  TackGlad


    Jag tror det beror mycket på hur man frågar om man säger att "era jävla katter bara äcklar sig med massa möss och jag är såjävla trött osv" eller om man på ett snällt sätt påpekar att man inte tycker att det känns så trevligt och att de gärna får korsa gården kanske men att de faktiskt inte behöver vara just på uteplatsen. Du kanske inte ens behöver fråga om du får spruta vatten på dom, utan fråga om dom har något tips på vad ni kan göra så kanske de föreslår de själva
Svar på tråden Hur får jag bort grannarnas katter från min uteplats?