Inlägg från: Anonym (Kvinna 40+) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna 40+)

    Unga killar som vill ha sex med kvinnor som är betydligt äldre än dom själva

    Stilla min nyfikenhet!

    Ni killar som är 18-30 år tex. och vill ha sex med en kvinna som är äldre, som i mitt fall 40-45 år.  Vad går det ut på?

    Jag opponerar mig inte mot det men jag har däremot börjat fundera på varför då jag får såna förslag ganska ofta av så unga killar efter att jag passerat 40.

    Tror yngre killar att en kvinna på 40+ är en sexguru som kastar sig över en man som ett vilddjur och vet exakt vad hon vill ha och älskar ohämmat, högljutt  i flera timmar eller vad sitter nyfikenheten i?

  • Svar på tråden Unga killar som vill ha sex med kvinnor som är betydligt äldre än dom själva
  • Anonym (Kvinna 40+)

    Som du skriver tror jag också att det är, erfarenheten dom är ute efter.

  • Anonym (Kvinna 40+)

    Haha så du menar att jag blir odödlig. Jag ska fundera på det

  • Anonym (Kvinna 40+)
     Är du tillräckligt ung? Tungan ute
  • Anonym (Kvinna 40+)

    Det var så du mena Madsen Skrattande   Och ja, vem vet!

    Läser det Myran skrivit också och jag tänkte på detta med sex och ålder.
    Ärligt så tror jag att ålder är obetydlig då jag ser efter min erfarenhet.

    Den bästa jag har haft sex med var 26 år, den sämsta var 46 år.

    Nu har jag varit i liknande ålder då det skedde men jag vet ju hur var och en har varit och så min slutsats är att åldern säger ingenting. Snarare hur personen är och viss erfarenhet borde väl spela lite roll. 

  • Anonym (Kvinna 40+)

    Inlägg 20 av Anonym! Jag kan ju bara tala för mig själv och jag har ALDRIG varit lätt att få omkull, snarare motsatsen!  Men visst, snacket kan gå och jag vet likväl som säkert du också vet att snack är snack om än jag bara kan tala för mig själv. Jag kan räkna prick på en hand hur många jag haft sex med och det känns rätt ok det, att veta att jag vet vad jag vill och att jag kan det jag kan utan att ha behövt ta allt som kommit i min väg.

    Jag instämmer med Anonym (A)!
    "Att äldre kvinnor skulle vara mer desperata stämmer inte enligt min erfarenhet. Kvinnor får alltid ligga om de vill. Jag kan inte minnas att jag har blivit nobbad en enda gång, varken då eller nu"

    Jag har aldrig varit desperat och än mindre nu efter 40. Möjligtvis över hur jag ska få det jag vill då jag vägrar ha sex med en person som jag inte känner attraktion till vilet inte är helt lätt då man är halvt inlåst hemma och får til störst del kontakt via internet.

    Jag känner inte igen det som giftfri skriver Obestämd
    "Tyvärr så indoktrinerar eller trakasserar kvinnor varandra stenhårt, att inte ha med yngre män att göra"
    Det har jag aldrig varit med om!

    Nej för mig handlar det  om attraktion, inte ålder. Dyker rätt person upp då tillfälle ges så kör jag oavsett ålder då det handlar om attraktion och inte ålder.

    Sen kan jag tycka synd om dessa yngre tjejer för jag tror inte alls att det handlar om att yngre tjejer ligger stilla och ser döda ut då dom har sex. Naturligtvis känner man sig osäkrare då man är yngre, inget konstigt alls!!
    Det gjorde även jag men med sambo nr 2 så gav jag mig hän som 24 år gammal och jag vågar nästan påstå att jag var lika vild då som nu.
    Sen följer historian med länge, tyvärr!!! Kvinnor ska ligga som en bräda, stilla och platt och inte ge sig hän och absolut inte njuta eller ge ifrån sig något ljud. Sånt hänger med länge och det är otroligt sorgligt.
    Alla kvinnor borde få ge sig hän, ta för sig, njuta och älska att ha sex hämningslöst!

  • Anonym (Kvinna 40+)

    Jag tycker att vi får ge killarna ett mer och nytt ansvar! Flört

    Våga visa era tjejer vad ni vill!!! Vad ni vill ha, vad ni gillar, vad ni uppskattar hos tjejen osv.

    Ser jag tillbaka i tiden så inte sjutton var det någon kille som hälpte mig på traven, nog fick jag fixa det själv Flört

    Ung och hämningslös kvinna sker nog inte alltid av sig själv utan hjälp av omgivningen (killen i detta fall). Historien hänger med, alltför länge tyvärr!

    Våga visa killar vad ni vill för era tjejer för att få till en förändring av gamla klyschor Skrattande

  • Anonym (Kvinna 40+)
    giftfri skrev 2011-04-11 11:39:42 följande:
    Märkligt t.o.m FL vimlar av trådar där kvinnor dömmer ut andra kvinnor för deras val av partner om åldersskillnaden är markant...
    Så jag tror du har haft tur om du inte hört hur andra kvinnor racker ner på varandra når det gäller åldersskillnader..
    Jag väljer kanske vad jag lyssnar på, sen är jag ingen som följer idogt FL. Jag har kanske klarat mig från viss skit ändå.
  • Anonym (Kvinna 40+)
    Poly63 skrev 2011-04-11 16:28:25 följande:
    Ja men nu måste jag protestera... "Ung och hämningslös kvinna sker nog inte alltid av sig själv utan hjälp av omgivningen (killen i detta fall). Historien hänger med, alltför länge tyvärr!"

    Jaha? Så det ska vara killens ansvar att tjejen ska våga vara hämningslös? Det är väl upp till var och en att ta ansvar för sin egen sexualitet?
    Då missförstod du mig kanske. Ja jag är kort i orden så det är väl kanske inte så konstigt. För lat då det gäller att skriva Foten i munnen

    Det är absolut ens ansvar att ta ansvar för sin sexualitet MEN när vi har sex med någon är vi alltid minst 2 och då är det plötsligt flers ansvar.
    När jag har sex med en man så skulle jag självklart ta mitt ansvar och försöka påverka han att slappna av om jag märkte att han var spänd och bar på hämningar, precis samma sak ska en man göra mot kvinnan anser jag.

    Det är ju ingen nyhet att kvinnor inte skulle bejaka sin sexualitet förr och som så mycket annat hänger saker med i tid och evighet och det är där jag menar att killar borde ha det lite extra i åtanke och pusha tjejen. berätta vad han tycker om, vad han tycker om hos henne, vad han önskar att se hos henne osv. för att hjälpa henne på traven. Trots allt känner sig många tjejer som fnask än idag om dom ger sig hän vilket jag tycker är väldigt sorgligt.

    Mumla jag i "skägget" nu också eller lyckades jag att sätta bättre ord på hur jag tänkte nu? Obestämd
  • Anonym (Kvinna 40+)
    giftfri skrev 2011-04-11 16:33:51 följande:
    Jag vet att när jag fått en kvinna riktigt kåt, så är det därifrån inte svårt att få henne att helt flippa ur, å glömma allt vad hämningar heter
    Att hon efteråt bara vill dra täcket över ansiktet, generad å rodnande över vad hon gjort, är ju bara ett pluss... 
    Glädjer mig att se Glad
    Täcker över huvudet har kanske sin charm men, jag hoppas att du talar om till henne då att du älskade att hon "flippande ut" Flört
  • Anonym (Kvinna 40+)
    giftfri skrev 2011-04-18 12:53:37 följande:
    Hon får så mycket beröm så hon kommer att sväva på moln, att göra henne lycklig är ju precis vad jag vill..
    Det låter kanon! Solig
  • Anonym (Kvinna 40+)
    fivekids skrev 2011-04-18 20:51:07 följande:
    Min fråga är istället ,,, VArför vill kvinnor 40 pkus ha riktigt unga män ???
    Fattar inte varför kvinnor vill ha dessa valpar i sängen ???Alla minns vi väl de män vi var ihop med då vi själva var sena tonåringar och de unga män. Inget jag vill tillbaka till, spekade faktiskt ingen roll hur hårt ståndet var eller hur stor kuken var eller hur ofta den kunde stå... De kunde ju knappt använda sin apparat. Faktum är att de sämsta älskarna jag haft är unga män., Min egen make ( NEJ jag har inte varit otrogen ) är 46 år som en gud i sängen hetsar mej vansinnigt och står lika ofta och lätt som en ung grabb men med en riktig erfarenhet.

    Jag har själv en grabb i 17 års åldern och visst kan jag få känslor för hans gulliga kompisar  INTE SEXUELLA UTAN MODERLIGA S¨där så jag vill nypa dem i kinden.. Bjuda på bullar och mjölk och säga lilla gubben. 
    Där tror jag att du har lite fel. Jag tror inte alls att alla kvinnor som är 40+ vill ha dessa "valpar" i sängen.
    Jag har aldrig haft någon och min ambition har aldrig varit det heller. 
Svar på tråden Unga killar som vill ha sex med kvinnor som är betydligt äldre än dom själva