• Anonym

    Unga killar som vill ha sex med kvinnor som är betydligt äldre än dom själva

    Förhoppningsvis är ni inte lika fåniga som våra jämnåriga. Dom oroar sig för allt, och ni är mer säkra på er själva.

  • Anonym

    Har börjat märkt det där nu är 40+ o blir uppraggad av unga killar du jag är ute , sist sa jag rakt ut direkt att jag var 40+ o hade flera barn men det var inget hinder killen var iochförsig 30 men det är ganska ungt mot min ålder o det fanns massor av unga tjejer där vi va men han frågade ganska snabbt om vi inte skulle gå hem till honom vilket jag nobbade men ändå !
    Tog det som en komplimang.....

  • Anonym

    Kan bara tala för mig själv.

    Ja är runt 25 år och tänder något oerhört på äldre kvinnor.
    Och varför jag gör det är nog helt enkelt att de känns som att dom borde vara erfarna nog att kunna njuta av sex på ett helt annat plan en tjejer i min egna ålder. Har fått för mig att dom vet hur dom vill ha det, det blir bra från första början.

    Träffar jag en tjej i min ålder så känns de inte som att hon vet hur hon vill ha det, vågar inte säga vad som är skönt eller inte. vågar knappt ta och runka av mig när vi har förspel. Det blir bara jag som ska smekas och kåta upp henne. och sedan försöka luska ut vad hon gillar genom att lyssna på hennes andning och rörelse :)

    Nee ja tror de skulle bli super med någon över 40år ;)

  • Anonym

    När jag var i tjugoårsåldern var den allmänna uppfattningen bland jämnåriga killar att äldre kvinnor var lätta att få omkull eftersom de så sällan fick nåt o var desperata o galna o gjorde vad som helst för att få en yngre kuk i sig. Visst kanske vi hade fel, men sorry, så var snacket. 

  • Anonym
    HäckHäxan skrev 2014-09-03 22:44:51 följande:

    Låter faktiskt helt logiskt och bra!


    Sedan efter 40 hände något med perspektivet
Svar på tråden Unga killar som vill ha sex med kvinnor som är betydligt äldre än dom själva