• emmisss

    Kan inte komma över tokig förlossning och orolig för framtida.

    Du borde kanske prata med din barnmorska på mvc och prata igenom din förlossning så du bättre kan förstå vad som hände och speciellt varför det hände! Så du redan nu kan berabeta dina upplevelser som du fick...och dels för att du redan nu börjar oroa dig för nästa förlossning! Du har ju tid för återbesök hos mvc, fråha om du kan få komma tidigare bara för att prata, det är det dom är till för! Vården förväntar sig att du ska höra av dig till dom ifall du undrar eller vill prata igenom någon, det dom inte vet om kan dom inte heller hjälpa dig med!  

    Sök även hjälp på Vårdcentralen ang din rygg!

  • emmisss

    Förjävligt rent ut sagt att du har försökt två gånger att prata av dig, och där bm har haft chansen att hjälpa dig, men skitigt i det! Som sagts ovan, vissa ska inte jobba innom vården!!!!

    Jag är uska och pluggar till ssk, och vet verkligen hur viktigt det är med bemötande och samtal!

    Och har själv egna erfarenheter där bemötandet har spelat otroligt stor roll, från ett sånt enkel sak som ett cellprov, där det var en av dem mest jobbigaste upplevelserna innom gynekologi, till ett missfall med gynundersökning  och massa blod i gynstolen och gråt så var missfallet den vårdkontakten som var en av mina bästa vårdupplevelser, bara pga att gynekologen och syrrorna där var underbara, medans på cellprovningen så var bm rena skämtet och jag grät i floder! (har vestibulit så jag hatar verkligen gynstolen)

    Hoppas BVC kan hjälpa dig!

Svar på tråden Kan inte komma över tokig förlossning och orolig för framtida.