• MAM88
    Äldre 5 Apr 15:59
    5573 visningar
    28 svar
    28
    5573

    Kan inte komma över tokig förlossning och orolig för framtida.

    Min påminner mycket om din. På förlossningen i 21timmar, öppnade m

  • MAM88
    Äldre 5 Apr 16:00
    #7

    Öppnade mig 10cm. .. Gick inte längre. Aktuell snitt. Fick aldrig hålla min dotter efter förlossningen... Fick henne först 1,5 timme efter.. Fruktansvärt!

  • MAM88
    Äldre 5 Apr 16:18
    #9

    Om du tycker det är psykiskt jobbigt så erbjuder BVC en psykolog att prata med, gratis. Jag har gått dit och pratat 3ggr nu. Kan verkligen rekommendera det!

  • MAM88
    Äldre 6 Apr 16:39
    #16

    Anonym (ovan) ; du vill inte låta dum? Nej men ursäkta, det gör det!! Tråkigt att du har mått så fysiskt dåligt efter din förlossning. Men att påstå att de som mår dåligt över ett snitt är "dumma"?? "Klagar mycket"?!! Herre Gud! Du har INGEN aning om hur dåligt en person kan må efter ett akut snitt! Jag mådde allvarligt psykiskt dåligt och grät konstant. Så snälla du, ja du hade en dålig förlossning MEN klanka inte ner på andra! För vissa är faktiskt inte ett akut snitt en lätt utväg!!

    Och nej, jag kommer aldrig bli helt återställd , psykiskt efter mitt akuta snitt.

    Alla upplever smärta olika och att påstå att någon borde vara glad att det blev snitt.... Fy! Jag hade hellre inte kunna sitta ner ordentligt på 1månad än att må så dåligt som jag gör, 6månader efter förlossningen.

Svar på tråden Kan inte komma över tokig förlossning och orolig för framtida.